Digidexo.com

Kinesisk urte rettsmidler

Kinesisk urtemedisiner er basert på flere tusen år med akkumulert kunnskap om egenskapene til planter og et rikt kosmologisk filosofi basert på natur av verden og menneskekroppen. I den moderne verden, kan kinesiske urtemedisiner finnes i pilleform på de fleste helsekostbutikker samt i foreskrevne formler av utøvere av TCM eller tradisjonell kinesisk medisin. Enhver by med en Chinatown eller en kinesisk urte butikken vil ha et stort utvalg av kinesisk urte formler samt bulk urter som de er laget.

Velge en kinesisk urtemedisin

Kinesisk urtemedisiner er designet spesielt for å behandle og møte mange av de sykdommer og tilstander som påvirker moderne menneskeheten. Men den tradisjonelle kinesiske systemet for sykdom diagnose omfatter et komplekst system av energiske kombinasjoner som kan forvirre noen som ikke er i det minste noe erfaring i filosofien som den er basert på. Forhold som "heat i leveren" eller "fuktig i nyrene" er vanlige diagnoser i TCM, men de kan ikke mye mening for de av bruk som er mer kjent med en vestlig vitenskapelig modell av sykdom årsak og virkning.

Hvis du ønsker å bruke kinesisk urte rettsmidler for å løse et bestemt sykdom du lider av, er det tilrådelig å besøke en utøver av TCM som vil ansette en rekke diagnoseteknikker som puls lesing, tunge analyse og kosttilskudd avhør før forskrivning et individuelt tilpasset kombinasjon av kinesiske urter. Men mange av de pakkede kinesisk urte rettsmidler som markedsføres til den vestlige publikum inkluderer nå en liste over betingelser, gjenkjennelig for folk flest, som de tilkommer.

Ved hjelp av en kinesisk urtemedisin

Hvis du besøker en kinesisk lege eller utøver av TCM, vil du mest sannsynlig få flere bunter av bulk urter å være forberedt hjemme. Kinesisk urtemedisiner inneholder alt fra én til 20 eller flere urter og er valgt for sine energiske og komplementære egenskaper. Hjemme, vil du vanligvis nødt til å koke hver bunt i over en time for å gjøre et sterkt avkok. Vanligvis er hver bunt anvendes to ganger; i to dager i et rad forlater urter for å suge i potten for den første natten. Kinesisk urtemedisiner kan være foreskrevet for bare et par dager eller flere uker eller måneder, avhengig av tilstand og overordnede strategi for TCM utøveren. Hvis du bruker en butikk kjøpte pakket kombinasjon av kinesiske urter må du lese bruksanvisningen nøye så mange formler ikke er ment for langsiktig bruk. Hvis du kjøper bulk kinesiske urter og designe dine egne urtemedisiner må du kontrollere at du undersøker hver av urte komponenter helt før bruk.