Digidexo.com

Leddgikt Prevention Diet

Leddgikt Prevention Diet


Den vanligste typen leddgikt er osteoarthritis. Ofte referert til som "kle-og-tåre" artritt eller degenerative leddsykdommer, er det lett å se kommer. Hvis et ledd har lidd store traumer eller gjentatt de samme bevegelses millioner av ganger, er slitasjegikt sannsynlig. Leddgikt kan forebygges med disse ernæringsmessige tips; hvis det allerede har utviklet, kan kostholdet bidra til å administrere betennelse, leddstivhet og smerter.

Identifikasjon

Spis fet fisk på en jevnlig basis. Oljen i fisk inneholder omega-3 fettsyrer og har anti-inflammatorisk egenskaper. De beste typer fisk for leddgikt er laks, torsk og kveite. De som ikke liker fisk eller ikke kan spise fisk bør vurdere omega-3 kapsler for kosttilskudd. Ta 2 kapsler 2 eller 3 ganger om dagen.
Spis rikelig med sitrusfrukter. Vitamin C-tilskudd kan være nødvendig i tillegg, og hvis det er tilfelle, ta en kobbertilskudd med vitamin C, som kobber er obligatorisk for kroppens opptak av vitamin C.
Vitamin B5 har blitt vist å redusere leddstivhet og smerte. Også kjent som pantotensyre, panthenol eller kalsiumpantotenat, vitamin B5 finnes i en rekke matvarer, inkludert kjøtt, hele korn, innmat, grønne grønnsaker, nøtter og kylling. Enhver B-kompleks vitamin vil inneholde B5.

Fordeler

Leddgikt stivhet og smerte er i stor grad på grunn av betennelse. Nøkkelen til håndtering av leddgikt er å redusere betennelse. Spise riktig har vist seg å bidra til å redusere smerte, hevelse og svie.

Betraktninger

St. John't Wort kan sies å bidra til leddgikt symptomer. Hypericin, den viktigste ingrediensen i johannesurt, er en stemning-booster som også har anti-inflammatorisk egenskaper. Ikke ta johannesurt på en langsiktig basis uten tilsyn av en medisinsk faglig, som Johannesurt kan negativt samhandle med andre medisiner.

Advarsel

Solanaceae (natt-skygge) planter fremme betennelse. Eliminere dem fra kosten din umiddelbart. Felles natt-skygge planter inkluderer tobakk, poteter, tomater og aubergine.

Expert Insight

Tilskudd er et supplement, eller tillegg til et sunt kosthold. Prøv å spise fisk på regelmessig basis, sitrusfrukter i morgen og om natten, magert kjøtt og grønne grønnsaker. Dersom tilskudd er nødvendig for å hjelpe med leddgikt, ta fiskeoljekapsler, vitamin C og en B-kompleks vitamin. Kontakt lege før du begynner på et tilskudd program.