Digidexo.com

Hva er årsaken til en rask reduksjon i blodtrykk?

Lavt blodtrykk, også kjent som ortostatisk hypotensjon, er en unormal fall i blodtrykket. Denne tilstanden skjer når blodtrykket etter hvert hjerteslag er lavere enn normalt, melder Qunicy Medical Group i Quincy, Ilinois. Organer som hjertet og hjernen ikke får nok blod. Svimmelhet og besvimelse er ofte et resultat.

Identifikasjon

Gjennomsnittlig blodtrykk ligger mellom 90/60 millimeter kvikksølv til 130/80 millimeter kvikksølv, melder Quincy Medical Group. En dråpe av bare 20 mg kvikksølv kan føre til helseproblemer for visse mennesker.

Typer

Det er tre hovedtyper av hypotensjon - ortostatisk hypotensjon, nevralt mediert hypotensjon og alvorlig hypotensjon. Ortostatisk hypotensjon er forårsaket av en brå endring i kroppsstilling, slik som å bevege seg fra en liggende stilling til stående en. Nevralt mediert hypotensjon, utbredt hos unge voksne og barn, er brakt om når en person har stått for lenge. Alvorlig hypotensjon oppstår fra en rask tap av blod eller støt.

Årsaker

En reduksjon i blodtrykket kan tilskrives medisiner som diuretika, blodtrykk medisin, smertestillende og antidepressiva. Også lavt trykk kan bli brakt videre av visse betingelser, inkludert hjertesvikt, dehydrering og diabetes.

Effekter

En plutselig nedgang i blodtrykk kan føre til uklart syn, svimmelhet og ørhet. Når blodtrykket faller raskt, kan en person faller bevisstløs og alvorlig skade seg selv ved å falle og bryte bein i kroppen.

Forebygging / løsning

En reduksjon i blodtrykket kan være forårsaket av en rekke årsaker. Behandlingen avhenger av årsaken og alvorlighetsgraden av tilstanden. I alvorlige tilfeller, antibiotika og et IV kan være nødvendig. Dersom hypotensjon er forårsaket av medisiner, se din lege til å endre medikamenter eller dosering. Andre rettsmidler inkluderer å holde hydrert eller legge til mer salt i kostholdet ditt. Healtblurbs.com anbefaler å prøve naturlig rettsmidler, for eksempel øke øvelse, senke alkoholforbruket, unngå stress, unngå å stå i lange perioder, og spise små måltider fylt med karbohydrater.