Digidexo.com

Slik starter yoga som en Mann Beginner

Slik starter yoga som en Mann Beginner


Yoga er en øvelse vanligvis praktiseres av kvinner. Denne gamle øvelse rutine kan også brukes til å forbedre mange av idrett menn kjærlighet. Starter yoga kan være skremmende. Watching proffene berører baksiden av hodet med tuppen av tærne er nok til å gjøre en mann rulle opp Yogamatte og traff dusjer.

Bruksanvisning

•  Pust. Yoga forbedrer styrke og fleksibilitet ved å tillate legemet å forlenge musklene gjennom fluidbevegelser og kontrollert pusting. Innledende trening kan bestå av enkle trekk som Catch Stretch og Sittende Forward Bend.

Få en ekte Yoga matte. De fleste sportsbutikker bære disse mattene. De er spesielt laget for å hjelpe til med grep mens du holder kompliserte stillinger.

innlemme yoga inn i en eksisterende treningsøkt. Den fleksibiliteten som yoga skaper reduserer normal overtid. Det øker også omfanget av bevegelse som ville være nyttig i mange idretter.

forplikte seg til 30 minutter om dagen. De endringene som kan oppstå på bare to uker vil oppmuntre treningen for å fortsette. Ingenting er som virkelige resultater å inspirere en reprise.

Reis med yoga. Travle menn ofte savner normal trening regimer på grunn av tid og bekvemmelighet. Yoga er så enkelt som å holde en matte hendig, og det kan gjøres dag eller natt.

Bli med i en klasse. Enmanns yoga kan være gunstig i å få et visst nivå av kompetanse uten frykt for forlegenhet, men til slutt en klasse vil bidra til å utforske de mange typer yoga.