Digidexo.com

Naturlige måter å kurere bihulebetennelse hos barn

Mer enn 35 millioner mennesker i USA lider av bihulebetennelse, ifølge The øre-nese-hals online konsulent. En bihulebetennelse kan være smertefullt og svært ubehagelig for en voksen eller barn. Bihulebetennelse er lett behandles, men kan kreve spesiell oppmerksomhet hos barn. Det er både medisinske og naturlige måter å kurere en bihulebetennelse hos barn.

Bruk Saline

Kjøp saltvann spray og en neti pott fra apoteket. Bruk saltvann spray tre ganger om dagen. Spray to ganger i hvert nesebor en gang om morgenen, én gang om ettermiddagen og én gang om natten. Rengjør sprøyten med såpe og varmt vann etter hver bruk for å hindre at infeksjonen kommer tilbake. For å bruke en neti pott, bland en kopp varmt vann med en ½ ts. havsalt og plassere den oppløste løsning i en neti pott (sinus vask). Har barnet ditt plassere hodet over en vask og vippe hodet så haken er parallell med skuldrene. Plasser neti potten i høyre nesebor og la løsningen å gå gjennom nesen og ut det andre neseboret. Har barnet ditt blåse forsiktig på nesen og gjenta på den andre siden. Gjenta denne fremgangsmåten opp til tre ganger om dagen.

Implementere naturlig rettsmidler

Kjør en vaskeklut under rennende varmt vann i 20 sekunder. Ring det ut og har barnet lene deg tilbake på noen puter å heve hodet. Plasser den på ansiktet hennes, rett på øyne og nese. Hold vaskeklut varmt og fuktig i 15 til 20 minutter.

Bland ¼ ts. av ingefær pulver og ¼ ts. hvitløk pulver i honning og gi det til barnet ditt tre ganger om dagen, så disse to urter anses naturens antibiotika.

Plasser tre dråper eucalyptus olje og tre dråper peppermynteolje på barnets bryst til naturlig åpne sinus luftveiene.

Kjør en kul midt luftfukter satt til 40 prosent luftfuktighet om natten når hun sover.

Endre livsstil

Har barnet sove så ofte som han ønsker. Vær sikker på at han får minst 10 timers søvn om natten. Søvn er den en av de beste måtene å styrke et svekket immunsystem. Unngå alle matvarer og drikkevarer som oppmuntrer eller forårsake slimproduksjon. Hold deg unna meieriprodukter, høyt sukker matvarer og hvete. Gi barnet ditt minst seks 8-oz. glass vann eller naturlig klare væsker om dagen. Gjør ham peppermynte te, kamille te eller melkefrie supper å bidra til å åpne nesegangene. Ikke la tobakksrøyk rundt barnet ditt, da dette kan forverre bihulebetennelse.