Digidexo.com

Kosthold og ernæring for leverkreft

Leverkreft opprinnelse i leveren, noe som er et organ som ligger under membranen og magen. Selv om leverkreft er ganske vanlig over hele verden, er det uvanlig i USA, ifølge Mayo Clinic. I USA, leverkreft vanligvis oppstår når kreft starter i et annet område av kroppen og sprer seg til leverceller. Symptomer på leverkreft kan inkludere uforklarlig vekttap, svakhet, smerte og hevelse i magen og gulfarging av hud og øyne. Kosthold og ernæring kan bidra til å styrke immunforsvaret og bekjempe kreftceller, ifølge American Cancer Society.

Noni Plant

Noni planten er en type eviggrønt tre som er tilstede i tropiske klima som Stillehavsøyene, Australia og Karibia. Talsmenn hevder frukten av noni planten hemmer den kjemiske prosessen ansvarlig for å snu friske celler til kreftceller. Forbindelsen er ansvarlig for denne prosessen kalles damnacathal. I USA, kan noni planten finnes i juice, kapsler og ekstrakter, som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker.

Cruciferous Grønnsaker

Cruciferous grønnsaker som arugula, brokkoli og rosenkål kan bekjempe kreft, ifølge American Cancer Society. Forbindelser i disse grønnsakene, kalt isothicyanates, er rike på antioksidanter som kan drepe kreftceller. Spise cruciferous grønnsaker rå er den beste metoden for å få det høyeste nivået av forbindelser. Hvis du bestemmer deg for å koke dem, damp lett å bevare næringsverdi.

Shiitake sopp

Shiitake sopp, som er en type sopp, kan bekjempe utviklingen av kreft ved å styrke immunforsvaret, ifølge American Cancer Society. Forbindelsen lentinan er antatt å være ansvarlig for inhibering av veksten av tumorer. Denne forbindelsen kan også aktivere friske celler og proteiner, som angriper og dreper kreftceller.

Druer

Kjemikalier i skinn og frø av druer kan ha anti-kreft fordeler, ifølge American Cancer Society. Proantocyanidiner, kraftige antioksidanter i druer, antas å hindre aktiviteten av frie radikaler, som er molekyler som kan skade friske celler og drivstoff kreft.