Digidexo.com

Virkningene av Salt på huden

Virkningene av Salt på huden


Salt har mange helbredende egenskaper som er gunstig for huden. Salt, når kombinert med væsker, bidrar til å beskytte huden mot overdreven vanntap og fra smittsomme bakterier. I tillegg sine anti-inflammatoriske egenskaper hjelpe behandle hudsykdommer og andre hudsykdommer.

Antiseptisk effekt

Salt fungerer som et antiseptisk da satt i kontakt med hud og slimhinner. Ved å gjøre dette, reduserer det betennelse i huden, kløe og smerte. I tillegg kan det som en hud exfoliator og rejuvenator. Det skreller av flass og behandler psoriasis, atopisk dermatitt og kronisk eksem.

Anti-Bakteriell Effect

Salt-bindinger med fuktighet i hud for å lage en antibakteriell substans, å beskytte huden mot bakterier. I tillegg regulerer den fluidtrykket inne i hudceller, å beskytte huden mot overdreven tap av vann (som i sterk svetting) ved å danne natriumioner positivt ladede og negativt ladede kloridioner. Disse ioner sikrer at væsken i cellene ikke fordamper.

Reduserer trøtthet

Sammen med behandling av ulike hudlidelser, kan salt fremme helbredelse av ømme muskler og redusere tretthet. Da lagt til badevannet, øker salt blodsirkulasjonen til slitne muskler.