Digidexo.com

Hvordan behandle Emfysem Med kolloidalt sølv

Hvordan behandle Emfysem Med kolloidalt sølv


Kolloidalt sølv har vært brukt til å behandle en rekke sykdommer i løpet av årene. Nye studier er nå knytte kolloidalt sølv til fordeler for emfysem pasienter. Som navnet antyder, er kolloidalt sølv faktisk sølv, brutt inn i mikroskopiske partikler og opprettholdes i en væske, vanligvis demineralisert vann. Kolloidalt sølv er spioneringen som en kraftig naturlig antibiotika.

Bruksanvisning

•  Kjøp den reneste form av kolloidalt sølv du kan finne. Dette betyr vanligvis å kjøpe den hos din lokale helsekost butikk eller gjennom spesialnettforhandlere. Når du velger den riktige formen for kolloidalt sølv til behandling av emfysem, se til ingredienslisten. Pass på at det er ingen kjemikalier eller tilsetningsstoffer.

Velg drikkende kolloidalt sølv for enklere og bedre absorpsjon. Kolloidalt sølv er absorbert i tynntarmen og gjennom membran slim i munnen. Kolloidalt sølv er også tilgjengelig i sprayflasker, slik at du kan søke sublingually for raskere absorpsjon.

Ta kolloidalt sølv hver dag. Den beste måten å oppnå resultater på er å bruke sølv som et supplement i stedet for en kortsiktig løsning. Siden det har ingen bivirkninger, tar kolloidalt sølv hver dag er den beste måten å få varige resultater. Enkelte typer av kolloidalt sølv må tas flere ganger om dagen for å tilveiebringe resultater.

Velg et kolloidalt sølv produkt med en liten partikkelstørrelse. Jo mindre partikkelstørrelsen er, desto mer effektivt er produktet, siden det kan absorberes raskere og lettere inn i blodstrømmen. Størrelsen på partiklene er vanligvis identifisert på emballasjen til selve produktet, eller du kan sammenligne flere produkter for å finne hvilken som har de minste partiklene.

Sjekk nettsiden til Kolloidalt Science Laboratory, Inc. for å lære om ny forskning som nå foregår på egenskapene til kolloidalt sølv (se Ressurser nedenfor). Nettstedet tilbyr også et godt innblikk i de ulike produkter tilgjengelig og deres egenskaper.

Lag din egen kolloidalt sølv. Du trenger en generator, som er tilgjengelig gjennom spesialnettforhandlere. Generatoren produserer en liten elektrisk strøm som aktiverer den elektrolytiske prosess av sølv i vann.

Tips og advarsler

  • Ta kolloidalt sølv for å hjelpe med betennelse, autoimmun reaksjon og infeksjoner. I tilfellet av emfysem, kolloidalt sølv kan også bidra til å drepe organismer som kan forverre pusteprosessen.