Digidexo.com

Hvordan du kan overvinne frykten for tap

Hvordan du kan overvinne frykten for tap


Frykten for tap kan være en ødeleggende kraft, en som kan være både fysisk og følelsesmessig ødeleggende for dem som er rammet. Folk er festet og avhengig, for bedre eller verre, til folk, steder og materielle objekt som definerer deres liv. Enkeltpersoner frykter å miste disse tingene fordi de tror at uten dem er de ingenting, at de ville rett og slett slutte å være. Men det finnes metoder for mestring og lindre slik frykt. Da gjaldt astutely og effektivt, kan disse metodene bidra til å forhindre frykt for tap og gjøre livet mer behagelig.

Bruksanvisning

Skriv en topp 10 liste over ting du mest redd for å miste, fra mest til minst. Tenk på hvorfor du frykter å miste disse tingene, hvorfor de er så verdifullt og hva konsekvenser av å miste dem ville bety. Komme til tak med det faktum at ingenting varer evig, som alle vil bli til slutt tapte. Trøste seg med forgjengelighet av livet. Kanskje en slik forståelse vil gi positive resultater. Husk at du ikke kan ta den med deg.

Les historier eller memoarer fra personer som har opplevd tap i en stor og dramatisk måte. Lær av disse historiene metoder for å utvikle affability og troen på at overlevende har, som er den forståelse at uansett hva som skjer livet går videre. Lær av andres erfaringer, spesielt hvordan de taklet og vant tap. Forstå at tap og tragedie er nødvendige deler av livet, men at de ikke trenger å være de avgjørende delene.

Ta kontakt med en prest, presteskapet medlem, terapeut eller andre lisensiert lege eller mental helse profesjonell. Bli med i en støttegruppe eller et fellesskap av de som deler din frykt og bekymringer om tap. Til tider virker det som slik frykt bare kreve samtale som et middel. Snakk med noen du stoler på om frykten for tap, dens grunnvoller og effekter. Frykter mange ganger stammer fra ensomhet og så et samfunn kan være det riktige verktøyet for å overvinne frykten for tap.

Tips og advarsler

  • Skille mellom de tingene og menneskene som utgjør livet ditt. Spør deg selv: Hva er det jeg lever for?
  • Hvis du innser at det er dine eiendeler som du lever for det meste, tenke på hvorfor det er du verdsetter dem så. Hvis det er menneskene i livet ditt du frykter å miste det mest, revurdere dine forhold og se på dine relasjoner annerledes. Lær å elske og verdsette dine følgesvenner, ikke fordi de vil en dag bli borte, men fordi de er her nå.