Digidexo.com

Hvordan kontrollere dunking med hodet Sleep Disorders

Hodet banging er en søvn-relatert rytmisk bevegelse uorden. Mens det er urovekkende for familiemedlemmer som observerer det, har det ikke vært tilfeller av alvorlige skader rapporteres og det vanligvis klarner opp etter alder ti. Selv voksne kan også vise hodet banging søvn, er det vanligvis på grunn av mental retardasjon, autisme, eller en annen utviklingsforstyrrelse. Det regnes ikke som en lidelse med mindre det i stor grad forstyrrer søvnen eller forårsaker skade. Hvis det er grunn til bekymring, kan tiltak iverksettes for å minimere virkningen.

Bruksanvisning

•  Oppsøk lege. Før besøket, er det en god idé å holde en søvn dagbok for en uke eller to. Denne dagboken skal inneholde ganger banging skjer og hvor lenge det varer.

Klargjør for besøket ved å samle en fullstendig medisinsk historie for deg selv eller barnet ditt. Det kan være andre medisinske problemer som må utelukkes.

Legen din kan forskrive en søvn studie for å diagnostisere en søvnforstyrrelse. . Dette kalles en polysonogram, som vil ta opp beinbevegelser, hjertefrekvens, og hjernebølger.

Din lege eller terapeut kan foreskrive medisiner. Mens de fleste medisiner er bare minimalt effektive, en 1996 kanadisk studie rapportert i Sleep magasinet viste at voksne som har denne lidelsen kan ha nytte av benzodiazapines.

En terapeut kan foreslå å øve vane reversering. Dette inkluderer å ha barnet ditt ser inn i et speil mens han med vilje gjør bevegelse slik at han blir mer bevisst på hvordan kroppen hans føles og hva musklene han bruker når han er head banging. Når han begynner å dra-bang om natten bør han begynne å gjenkjenne gjøre det ved å heve hånden, eller si "Jeg gjør det" eller hva signalet du bestemmer deg på.

Øv et konkurrerende respons hver gang du eller barnet ditt føler trang til å gjøre atferden. Uansett hva det svaret er, bruke noen av musklene som brukes i hodet banging. Det kan være så enkelt som å bøye nakken eller skuldrene eller rulle over i sengen.

Ikke forsterke atferd gjennom negative innspill som griner barnet ditt til å stoppe. Dette vil faktisk bidra til å gjøre det fortsette.

Tilby barnet ditt (eller deg selv) en trøst objekt. Dette er fordi hodet banging kan være et middel for trøstende selv.

Tips og advarsler

  • Hodet stanger i de fleste tilfeller er forbigående og ikke trenger å bli behandlet. Bare sørg for at den enkelte er trygt, med myke puter, vekk fra vegger. Rutiner er viktig for å minimere eventuelle symptomer på søvnforstyrrelser. Lur ganger og bedtimes bør være de samme de fleste dager.