Digidexo.com

Hvordan å Identifisere risikofaktorer for å utvikle en elektrolytt ubalanse

Hvordan å Identifisere risikofaktorer for å utvikle en elektrolytt ubalanse


Elektrolytter er elementer i kroppen som hjelpemiddel i funksjon av hjertet, nerver og muskler. De hjelper også kroppen absorbere væske som finnes i maten vi spiser og drikke. En ubalanse av elektrolytter kan føre til en rekke bivirkninger, fra tørr munn og kvalme til magekramper, økt hjerterytme, midlertidig lammelse og koma. Hvis du vil at kroppen skal fungere på sitt høyeste mulig nivå, er det viktig å identifisere risikofaktorer for utvikling av en elektrolytt ubalanse.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om helserisikoen ved utholdenhetstrening som for eksempel trening for en maraton. Mange mennesker opplever kalium og natrium Mangler timer etter at de er ferdig med lange treningsøkter. Typiske symptomer er tretthet, hodepine og til og med svimmelhet.

Vei deg hvis du blir syk og erfaring oppkast eller diaré. Hvis du mister vekt, er du på en økt risiko for å utvikle milde til alvorlige elektrolyttforstyrrelser. Langvarig sykdom kan være et tegn på en større sykdom eller sykdom, og bør tas opp umiddelbart.

Snakk med en ernæringsfysiolog for å identifisere risikoen ved faste, avføringsmiddel misbruk og ekstrem slanking. Når du går uten viktige næringsstoffer, kroppen din er i stand til å gjenoppbygge muskler og fylle tapt væske. Hvis du går lenge nok uten å erstatte essensielle elektrolytter, kan du oppleve anfall, muskelsvakhet, ekstreme hodepine, besvimelser og forvirring.

Rådfør deg med en eldre omsorg lege for å lære mer om elektrolyttubalanse risikofaktorer for personer over 65 år Finn ut om en eldre foreldre begrenser hans eller hennes væskeinntak på grunn av faktorer som inkontinens, prostata sykdom eller forsømt helseinstitusjoner. Mange eldre pasienter er også i fare fordi deres organer er ikke så effektiv til å absorbere elektrolytter som de pleide å være. Kosttilskudd og elektrolytt drinker kan bidra til å stabilisere disse pasientene.

Hold deg på toppen av din elektrolytt forbruket dersom du lider av nyresykdom. Personer som lider av nyresvikt er høy risiko kandidater for elektrolyttforstyrrelser - organer rett og slett ikke kan absorbere og prosessvæsker i blodet. Pasienter med nyreproblemer kan oppleve alvorlige symptomer og død på grunn av elektrolyttforstyrrelser. Pasienter trenger å bli testet for å identifisere sine risikoer tidlig og forberede behandling planer.

Følg værmeldingen. I varmt vær, mange mennesker er i faresonen for å utvikle elektrolyttmangel på grunn av overdreven svetting. Hvis du går for lenge uten å erstatte elektrolytter, risikerer du heteslag, forvirring og i verste fall død.

Hint

  • Hvis du opplever kronisk tretthet eller muskelsvakhet, få testet for en elektrolytt ubalanse.