Digidexo.com

Aloe Vera Gel Fordeler

De fleste av aloe vera gel er fordeler har blitt vitenskapelig bevist å være sant. Aloe vera gel forskning ved Jodrell Laboratory i England, "beskriver antidiabetiske, kreft og antibiotika aktiviteter, slik at vi kan forvente å se en økende bruk av aloe gel."

Se referanse 1)

Bakgrunn

Under bibelsk tid, ble de duftende varianter av aloe vera-planten brukes for parfymer. En av de tidligste kulturer som brukte aloe vera (Aloe Barbadenis Miller) for helbredelse var kineserne.

Kreft

I en 1999 studie ved Sungkyunkwan University i Korea, ble aloe vera gel vist i laboratoriet for å hindre utvikling av kreft. Aloe vera gel har betydelige "anti-kreftfremmende effekt."

Burns

Flere vitenskapelige rapporter viste bedre heling av mindre brannskader med aloe vera gel. I 1963 mottok A. Farkas et patent for en aloe vera gel forberedelse, for å bruke som en aktuell medisin for brannskader.

Hair

Aloe vera gel ble vist å regenerere hårsekker og regrow håret av John Heggers, Ph.D. Disse forsøkene ble gjort i 1979 på brente marsvin på Chicago Burn Center.

Skin

Aloe vera gel er en utmerket fuktighetskrem. "Aloe vera gel penetrerer huden nesten fire ganger raskere enn vann, og dens super mykgjørende egenskaper hjelpe det fukte den under lag av huden."

Advarsel

Les etiketten eller bruke gel fra en levende aloe vera plante. Andrew Weil, MD advarer "noen kosmetikk som kan skryte av sin aloe innhold har for lite av det å gjøre huden din mye godt ..."