Digidexo.com

Hvordan bruke en Knee Brace

Hvordan bruke en Knee Brace


En kneet spenne er en av mange ortopediske enheter tilgjengelig for å hjelpe folk med felles skader, muskel spenninger eller andre debilitations. En spenne kan tillate verdifull helbredelse skje uten å begrense mobilitet eller bevegelse. Ved hjelp av kneet spenne riktig er like viktig som å velge riktig spenne. Følg disse trinnene for å korrekt bruke et kne spenne.

Bruksanvisning

•  Inspiser brace for defekter. Før bruk bør du forsikre deg om at den er i perfekt stand. Sjekk for slitt eller strukket stoff og sørge for at eventuelle stabilisatorer eller nedleggelser er forsvarlig sikret. Hvis du finner noen av disse feil, må du ikke bruke seler som det kan forverre skaden din.

Sett spenne på tidlig på dagen. Legs naturlig svelle i løpet av dagen, og en kneskade vil bety hevelse også. Setter din spenne på i morgen vil begrense mengden av hevelse i kneet og leggen, noe som vil gjøre det lettere å sette på seler.

Plasser seler som det vil bli slitt. Rett foran på seler med forsiden av beinet før du trekker den på. Prøver å rotere den rundt beinet etter at den er over kneet ditt vil være ubehagelig og kan føre til ytterligere belastning på kneet.

Bruk begge hender. Hold spenne fast i hver hånd og dra den over foten og ankelen jevnt heller enn å trekke på den ene siden først, og deretter den andre. Dette vil tillate beinet for å justere seler kompresjons jevnt.

Trekk spenne på ordentlig. Ikke dra i seler oppover som dette kan jar kneet. Bruk en jevn bevegelse for å trekke spenne over foten og leggen og på plass over kneet.

Juster nedleggelser og stabilisatorer om nødvendig. Hvis brace har spesielle egenskaper for å holde kneet eller patella stabil eller nedleggelser å holde den på plass, sikre disse godt rundt kneet. Dersom nedleggelser eller stabilisatorer føre til at du smerte eller ikke føler at de passer ordentlig etter at du har forsøkt å justere den, må du ikke bruke seler.

Bruk din brace i henhold til legens instruksjoner. Hvis du har fått beskjed om å ha på kneet spenne under visse aktiviteter eller for en viss tid hver dag, bære din brace tilsvarende. Ikke la kneet spenne på over natten.