Digidexo.com

Maksimale mengden av jern i vann

Vi alle trenger vann for å leve, så å finne gode kilder for det er integrert til å opprettholde livet. Jern er et vanlig element som finnes i vann, og vannet er trygt å drikke så lenge mengden av jern i vannet er under et visst nivå fastsatt av den amerikanske regjeringen.

Regulering

De maksimale nivåer av "plagsomme kjemikalier" tillates i vann er satt av Environmental Protection Agency. Jern er en slik ulempe kjemisk. Disse er referert til som maksimumsinnhold nivåer (MCLs). Disse nivåene faller under kategorien "håndheves" lover, noe som betyr at bøter kan bli delt ut hvis en leverandør av vann ikke oppfyller disse statlige standarder.

Jern i vann

Den maksimale forurensningsnivået for jern i vann er 0,3 ml pr liter. Dette antallet er også noen ganger uttrykkes som 0,3 deler pr million (ppm).

Identifikasjon

Jernrike vann er ofte ganske lett å identifisere. Den mest identifiserbar karakteristikk av vann med et overskudd av jern er dens rødlig, rustne farge. Andre ting å se etter inkludere en metallisk smak, sediment (enten suspendert eller avgjort i bunnen av en beholder) og tendensen av vannet for å etterlate en oransje eller rødlig flekk.