Digidexo.com

Hva gjør jeg med utstoppede dyr som har Veggedyr?

Hva gjør jeg med utstoppede dyr som har Veggedyr?


Små insekter som suger blod fra mennesker om natten kan høres mer ut som handlingen i en skrekkfilm enn det virkelige liv. Men blodtørstige insekter av natten er en realitet; de kalles veggedyr, og de er infesting boliger og bedrifter over hele verden. I utrydde skadedyr fra husholdningen, må huseiere finne og eliminere bugs fra hver sprekk og sprekk.

Hva er Veggedyr?

Veggdyr er flate, runde, brune-farget insekter som blir mer rød-farget som de bruker blod. WebMD forklarer at "Feilene få navnet sitt fordi de liker å gjemme seg i sengetøy og madrasser." Om natten, bugs komme ut av sengetøy, tiltrukket av varmen av menneskekroppen, og lever av sin offerets blod. Selv om feilene ikke bære sykdom, de forårsake kløe, irritasjon og ubehag for deres menneskelige offer, og noen individer utvikler en allergisk reaksjon på Veggedyr biter.

Har du Veggedyr?

Før du svare på en Veggedyr infestation, må du finne ut at veggdyr er i hjemmet. Ledetråder på angrep inkluderer kløende nupper på huden som ligner på myggstikk, liten brun misfarging på madrassen fra Veggedyr avfall, blodflekker igjen av blodsugende insekter og bugs selv.

Hete

Bruk varme for å eliminere veggdyr fra utstoppede dyr og klær. "The New York Times" siterer Gil Bloom, direktør for samfunnskontakt for New York State Pest Management Association sa: ". Ingenting dreper veggdyr og deres egg bedre enn høye temperaturer ... så tørketrommelen er din nye bestevenn" Vask utstoppede dyr i varmt vann og tørk den i den varme syklus av tørketrommelen. Dette alternativet er å foretrekke for plantevernmidler, som varme dreper insekter uten bruk av kjemikalier. Barn er ofte i nær kontakt med utstoppede dyr i lengre perioder av gangen, og impregnering av et barns bamse eller leke med sterke insekt kunne bevise skadelig.

Plantevernmidler

En annen metode for å eliminere veggedyr fra elementene, er å plassere befengt objekt inne i en mørkfarget plastposen som er plassert i solen i to eller tre dager. Fordi plastposer er en kvelning fare for små barn, kan du bruke denne metoden i barnesikret områder. Tiltak for å eliminere skadedyr fra hjemmet inkluderer deponering av infiserte elementer, bruk av insektmiddel og endelig samråd med en exterminator.