Digidexo.com

Botemidler for kaldt sår for 5-år gammelt barn

Cold sår er forårsaket av herpes simplex virus (HSV-1), som er ganske smittsom. Barnet ditt kan kontrakten viruset ved å kysse noen med virus eller rett og slett ved å dele kopper, tannbørster eller leppepomade med noen som har viruset. Når viruset er under kontrakt, er det fortsatt latent i kroppen før det blusser opp på grunn av stress, tretthet, solbrenthet eller sykdom. Så det ser ut som forkjølelsessår rundt leppene eller taket av munnen. Noen rettsmidler kan redusere fakkel-ups og holde barnet ditt komfortable.

Rettsmidler for barns forkjølelsessår

Kjøl deg ned betent område. Fyll en sandwich-sized plastpose med knust is. Pakk posen i en ren kjøkkenklut eller en klut serviett. La barnet holder ispose mot sin kalde sår for å lindre smerten. Dette kan gjøres så ofte som han liker.
Fukte leppene. Forkjølelsessår kan sprekke og blø hvis leppene blir tørre nok. Påfør litt vaselin eller leppepomade på leppene og forkjølelsessår å holde dem fuktig. Fordi forkjølelsessår er smittsomt, ikke deler leppepomader blant familiemedlemmene. Når barnet ditt kommer til å være i solen, ha ham bruke en leppepomade som inneholder solbeskyttelse fordi solbrenthet kan føre til forkjølelsessår utbrudd.
Prøv dabbing noen sink-basert salve på forkjølelsessår. Disse salver kjempe mot forkjølelsessår på to fronter: de tørker ut sår mens nedtoningen huden. Når huden føles mykere, er barnet ditt mer sannsynlig å la den være alene, som hjelper det til å gro raskere. Mange merker av sink salve er på markedet, inkludert salver som skal hjelpe til med bleie utslett. De bleie utslett salver fungere helt fint for forkjølelsessår også.
Mat og drikke kan irritere forkjølelsessår. Hjelp barnet ditt å unngå krydret, salt og syrlig mat og drikke fordi de kan forårsake mye smerte til konkurranse sår. Hvis den kalde sår er øm å ta på, gi barnet ditt et sugerør til å drikke gjennom så den kalde sår trenger ikke å komme i kontakt med kanten av koppen sin. Potetgull og appelsinjuice er spesielt smertefullt.
Ikke legg alkohol på forkjølelsessår. Intuisjon kan fortelle deg at alkohol kan tørke ut den kalde sår og hastigheten sin helbredelse, men alkohol gjør forkjølelsessår vare lenger. I stedet prøve sink salve eller en salve forskrevet av legen din. Flere reseptbelagte salver har blitt utviklet spesielt for forkjølelsessår.
Etter at barnet har hatt flere anfall med forkjølelsessår, kan han fortelle når de kommer på grunn av en prikkende følelse i leppene. Lære ham å fortelle deg når han begynner å føle kribling fordi hvis du begynner å legge merke til den kalde sår tidlig og anvende de ovennevnte behandlinger, kan du redusere varigheten av den kalde sår.