Digidexo.com

Rettsmidler for stinkende føtter for Kids

Rettsmidler for stinkende føtter for Kids


På frem, blir blandingen av svette og bakterier kombinert med det lukkede rom av sko fører frem til lukt. Dette kan spesielt være et problem for barn, som de ofte føre en aktiv livsstil og er ikke klar over riktig vedlikehold av føttene for å hindre lukt. I tillegg kan denne samme bakteriene som forårsaker lukten også føre til fotsopp og andre infeksjoner. Men det finnes løsninger for å holde foten lukt oppstår.

Deodoranter og antiperspiranter

Ved hjelp av deodoranter på føttene, særlig den typen som inneholder sinkoksyd vil lindre lukt. Antiperspirant spray, både fot-spesifikke og underarm deodorant, vil redusere fuktighet i føttene og potensielt redusere eventuelle uønskede lukter som kommer fra føttene. Imidlertid, antiperspiranter har også potensiale til å forårsake at huden blir irritert.

Pulver

Fordi natron absorberer både fukt og lukt, kan foreldre sette en liten mengde natron inne i barnets sko for å redusere lukt. Foreldre kan også bruke talkum, maisstivelse og med vaskemiddel som et alternativ til natron.

Soaking

Det er noen hjemme rettsmidler for å redusere fotlukt. Avslapnings føttene i varmt vann blandet med eple cider eddik kan hjelpe lukten. Alternativer til eddik inkluderer sitronsaft, alun, natriumbikarbonat og kosher salt. I tillegg kokt vann med fem teposer bløtlegging i det kan hjelpe så tanniner i te redusere svette i føttene. Imidlertid må te få lov til å kjøle seg ned før soaking barnets føtter.

Vasking

Foreldre kan bruke antibakteriell såpe for å vaske barnets føtter og bli kvitt noen skitt, bakterier og døde hudceller som kan føre bakterier å vokse. Imidlertid må føttene vaskes grundig for de beste resultatene. Det er også en god metode for vedlikehold, for å redusere mengden av bakterier, og dermed redusere potensialet for foten lukt.

Andre metoder

Sink tilskudd på minst 15 mg kan også bistå i kampen mot fotlukt, som sink øker kroppens mottakelighet for bakterier. Foreldre kan også kjøpe sko innstikk som spesifikt bekjempe lukt og sette dem i barnets sko.

Forebyggende tiltak

I tillegg til vanlig vask, det er andre tiltak for å ta for å hindre stinkende føtter. Rene bomullssokker kan redusere fuktigheten og smelliness gitt barnet endres ofte, spesielt hvis føttene blir svett. Hvis det er mulig, slik at barnet kan gå barbeint hjemme lar foten puster og dermed reduserer fuktighet forårsaket av konstant bruk av sko og sokker, selv om denne metoden vil fortsatt kreve foten vask. I tillegg, alternerende mellom sko hver dag kan redusere lukter som det lar skoene tørke mellom seg.