Digidexo.com

Naturlig anti-inflammatoriske for Redusere sciatic smerte

Isjiasnerven er den største nerve i legemet, løper fra ryggraden i setemuskelen og ned langs baksiden av benene på begge sider. Sciatic smerte er vanligvis forårsaket av en annen underliggende problem, for eksempel en herniated plate eller annet tilbake traumer. Kjent mer vanlig som isjias, smerter forårsaket av denne tilstanden varierer fra en kjedelig verke i korsryggen og rumpeballe regionen til en skarp skyting smerte som reiser langs nerve bane. Redusere betennelser i området forårsaker press på isjiasnerven vil bidra til å lindre smerte sterkt.

Djevelens Claw

Kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper, stammer djevelens klo fra Sør- og Sørøst-Afrika. Den kan kjøpes i ekstrakt eller tablettform hvor naturlige urte rettsmidler og kosttilskudd er solgt. Mens kjent for å fungere svært godt for korsryggsmerter og isjias, er det best å konsultere legen din før du tar djevelens klo, da det kan påvirke hjerterytmen og blodsukkernivået.

Gurkemeie

Gurkemeie roten har vært brukt i Asia medisinsk i århundrer. Den anti-inflammatoriske egenskaper er kjent for å hjelpe hoftesmerter. Det eneste tilbakeslaget er hvor lang tid før forbedringer noticed.Taken tre ganger per dag, kan det ta opptil en måned for betydelige resultater å bli sett.

Johannesurt

Selv om Johannesurt er bedre kjent for behandling av depresjon, har det også blitt funnet å lindre smerter og betennelser på grunn av nervesmerter, slik som isjias. Den vanligste bivirkningen er følsomhet for lys, selv om noen mild ubehag i magen kan også forekomme. Johannesurt kan kjøpes de fleste steder vitaminer og kosttilskudd er solgt.

Red Pepper

Rød pepper, spesielt cayenne, inneholder capsaicin, og er nyttig å lindre smerter og betennelser. Capsaicin er funnet i en rekke over-the-counter gnir og kremer. Men å gå rett til kilden for en mye høyere konsentrasjon er aldri en dårlig idé. Ved å knuse rød pepper, jobbe det inn i en lime og deretter legge det til en kald fløte, har du gjort ditt eget smertestillende gni. Også, ved å legge til Cayenne til kosthold (en eller to streker i de fleste retter vil ikke være merkbar eller varmt) du gir deg selv et forsvar mot betennelse.

Bromelain

Dette enzymet hentet fra stammen og frukt av ananas er best kjent for å lindre betennelser på grunn av isjias. Når det tas i tablettform på tom mage tre ganger daglig, er effekter lagt merke til i mindre enn en uke. Symptomer er merkbart redusert i to til tre dager. De vanligste bivirkningene er magesyke og diaré. Arbeide fersk ananas i kostholdet ditt kan bare styrke effekten av å ta bromelain tabletter.

Siste beskjed

Som med noen drastiske endringer i kosthold eller kosttilskudd, er å konsultere med din lege alltid anbefalt. Diskuter med ham noen medisiner du tar og hvilke interaksjoner kan være.

En, alle eller ingen av disse rettsmidler kan fungere for deg. Hver persons kropp er forskjellig og vil reagere ulikt på ulike urter og kosttilskudd. Det kan ta litt tid å finne ut hva som fungerer best for deg.