Digidexo.com

Dental Effekter av Fosamax

Fosamax er et bisfosfonat, et stoff som hindrer tap av beinmasse, som brukes til behandling av osteoporose. 55 prosent av folk som bor i USA i alderen 50 år eller eldre har osteoporose eller lav benmasse. Pasienter som tar Fosamax kan ha kjevebenet problemer. Pasienter med kjevebenet problemer kan også oppleve infeksjon og forsinket tilheling etter tenner er trukket.

Forebygging

The National Osteoporose Foundation siterer opprettholde en sunn livsstil og å bygge sterke bein er det beste forebyggende metoder alle kan gjelde for deres liv. Selv om det finnes behandlinger som Fosamax, er det i dag ingen kur for osteoporose.

Behandling

Fosamax arbeider innenfor pasienter ved å redusere aktiviteten hvis celler som forårsaker bentap, mens den øker mengden av benet. Akselerert av menopause, bein svekkes med alderen. Fasomax arbeider for å redusere den raske frekvensen av bein tap som oppstår etter overgangsalderen.

Dental

Osteonekrose i kjeven (osteonekrose i kjeven) vanlig forekommende med tanntrekking eller lokal infeksjon har blitt rapportert av den amerikanske Food and Drug Administration hos pasienter som tar bisfosfonater (Fosamax).

Advarsel

Det amerikanske Food and Drug Administration råder også pasienter som får Fosamax terapi for å få omsorg av en kjevekirurg hvis osteonekrose i kjeven (osteonekrose i kjeven) utvikler. Dental kirurgi kan øke alvorlighetsgraden av tilstanden.

Suksess

Fosamax siterer suksessen av stoffet på seks og nitti prosent av pasientene økt eller vedlikeholdt benmasse.