Digidexo.com

One Touch Ultra Innstillingsveiledning

One Touch Ultra Innstillingsveiledning

Oversikt

Innledning

One Touch Ultra er en spesiell del av utstyret utformet som en blod-glukose overvåkingssystem. Denne enheten er spesielt utviklet for å hjelpe dem som lider av diabetes til å overvåke sine blodsukkernivået. One Touch Ultra lar brukeren selv teste hennes blod fra komforten av sitt eget hjem uten å måtte gå til en helsestasjon for å få henne tester gjort.

Slik fungerer det

One Touch Ultra fungerer ved å ta en liten prøve av blodet ditt og blande det med spesielle kjemikalier på en strimmel. Interaksjonen av blodet med kjemikaliene på teststrimmelen fører til en reaksjon i form av en elektrisk strøm. Jo mer det er glukose i blodet, jo sterkere den elektriske strøm være. One Touch Ultra tiltak denne strømmen og bruker informasjonen til å gi deg en blodsukkernummer. Noen som har problemer med å regulere sine blodsukkeret kan deretter bruke disse resultatene til å avgjøre hvorvidt han trenger insulin. Før du kan bruke apparatet, må det først settes.

Kalibrering

Når du bruker One Touch Ultra system, må du først kalibrere måleren ved å taste inn tallkoden på test-stripen flaske. Hver type teststrimmel reagerer forskjellig på systemet, slik at systemet må kalibreres for å passe stripe. Dette må gjøres hver gang en ny flaske med strimler anvendes. Når systemet er kalibrert, slå av apparatet.

Bruke Strip

Med apparatet, setter du første strimmel inn i systemet. Dette skal automatisk slå på One Touch. Når du setter inn, kontrollerer du at de tre barene er vendt mot deg. Når du setter inn stripen, kan du berøre noen del av det, så lenge du har rene og tørre hender. Det er ingen grunn til å bøye eller klippe strimler; dette vil bare forstyrre målinger. Koden på test-stripen flaske skal vises når du sette inn strengen. Hvis koden ikke stemmer overens, bruk pilene til å endre nummeret før koden gjør kamp. Innstillingen skal nå være komplett.

Konklusjon

Din One Touch Ultra innstilling skal nå være satt, og du bør være i stand til å fortsette din blodsukker lesing. For ytterligere informasjon om hvordan du kan teste blodsukkeret hjelp av One Touch Ultra, følg linken i Resources.