Digidexo.com

Måltid ideer for familier med kresen Eaters

Måltid ideer for familier med kresen Eaters


Sunne måltider er ikke en slagmark for konkurranser av vilje, bortkastet mat, tårer og sementere dårlige vaner. Hvis de voksne i huset er kresen eaters, få det problemet løst på grunn av barna. Mest sannsynlig, er familien din mat kritiker en pjokk eller preschooler, og hedre en svært liten persons selvfølelse og samtidig sikre at de får riktig ernæring er viktig for din mentale helse og alles fordøyelsen.

The Magical alkymistisk Food prosessor

Skjule grønnsaker for å sikre at mest kresne gane tilhører en gutt med sterke bein, masse energi og alle de viktige næringsstoffer for rask tenkning, gode motoriske ferdigheter og et sunt immunsystem. Det er ingen skam i dette. Sett grønnsaker i blenderen og lage vakre grønne egg med pulverisert erter. Bland gulrot grøt til velsmakende, rosin-studded muffins. Smult spaghetti med bakken opp squash, spinat, hvitløk og grønnkål. Tomatsaus benytter også en rekke kulinariske utskeielser. Bonusen er at du kan få mer næring selv, og du vil sikkert sette pris på lyden av tygge mer enn klynking på middag.

Pre-game Dagligvare Games

Prep de små gladiatorer for konkurransen ved å avvæpne dem. Det er sleipe og svært effektive. Ta dem med deg til butikken og be sine meninger om tilstanden i produserer delen. Lag et spill av å lete etter lyse farger og kule figurer. Ta huskelapper og la dem bestemme hvilke veggie de fant vil få en tryout på hvilken dag i uken. For eksempel, merk de aubergine. På den fastsatte dagen, invitere kaos i kjøkkenet ved suiting opp dine hjelpere med forklær og minding de skarpeste knivene. La dem klippe og skjære eller slippe ting i blender eller vaske grønnsakene. Spør dem hvor mye hvitløk å bruke og deretter bruke så mye. Du kan ikke lure dem på de små ting, men du kan lure dem til å prøve mat de har mye kontroll over - selv om ikke så mye av det blir spist i første runde.

5-Star Food Jag

Mac 'n' ost er ikke en matvaregruppe, men de yngre matelskere i familien kan ha bestemt det er. Dette kalles en mat jag, ifølge University of Florida Extension, og også dette skal passere. Når familien setter seg ned hver natt til mac 'n' cheese og hva, tjene som fabelaktig tempura og plassere en seremoniell stykke på en liten tallerken ved siden av cheesy makaroni. Nyt måltidet; ungen vil ikke dø av en mac 'n' cheese fiksering før det går sin gang. I mellomtiden er du modellering, og fortærende, et utvalg av sunn, deilig mat. Feire på den store dagen når jag avsluttes ved å servere barnevennlige spaghetti, deretter binde deg for mais niblets og potetmos jag som er sikker på å følge. Og holde disker opp sidene av grønne salater, crunchy sukkererter og gulrot medaljonger i påvente av dagen når dere alle spiser det samme måltidet.

Skyve forbi Kresne Eating

Hvordan du spiser er like viktig som hva du spiser. Gjør familiens måltider en avslappet anledning for å dele historier om dagen og praktisere gode manerer. Fordelene med deling måltider og samtale oppveier eventuelle planlegging utfordringer. Spis familiens måltider hvor du kan - en piknik i parken, en pre-game bakluke eller et stort bord i din favoritt restaurant er gode steder å bånd og distrahere kresen eaters med nye opplevelser. Hyggelige måltider, omtenksomt tilberedt og spist sammen, er grunnlaget for sterke familier og sunne måltider.