Digidexo.com

Herbal rettsmidler for Shingles

Herbal rettsmidler for helvetesild kan berolige irritasjon, betennelser og smerte. Helvetesild er forårsaket av samme virus som forårsaker vannkopper. Dette viruset vanligvis forblir sovende langs nerver i ryggraden; når det blir aktivert på nytt, er det resulterende utbruddet helvetesild. Grunnen til reaktivering er uklart, men antas å være forbundet med en svekkelse av immunsystemet.

Skullcap

Denne urten virker mot virus og bakterier. Det er en effektiv urte rette for helvetesild når den brukes lokalt.

Mullein

Mullein letter smerter og betennelser, og bekjemper bakterier. Det er generelt påføres lokalt i en kompress eller en urtete vask.

Johannesurt

Påføres lokalt, har johannesurt en lang historie med healing sår. Det er en effektiv urte rette for helvetesild når tilført olje brukes, og vil redusere kløe og smerte.

Gurkemeie

Denne populært krydder er også en kraftig anti-inflammatorisk, og arbeider for å tømme kroppen av nerve senderen av smerte, substans P. Den kan brukes lokalt eller tatt internt.

Aloe

Aloe er en av de mest effektive urte rettsmidler for helvetesild. Det lindrer irritert hud, reduserer smerte, og gjør en stor bil for å frakte andre anti-inflammatoriske urter.