Digidexo.com

Hvordan virker en Ionic Foot Bath fungerer?

Hvordan virker en Ionic Foot Bath fungerer?

Hva en Ionic Foot Bath Does

Det grunnleggende konseptet av ionisk fotbad er cellular rensing. Som med den interne bad, noen mennesker tror at kroppen vår har mye giftstoffer i dem som holder oss fra å være sunn. Disse giftstoffene er et resultat av å spise bearbeidet mat, blir bombardert med forurensninger i luften, og selv mangel på mosjon. Det antas at med riktig utstyr giftstoffer og kan trekkes ned kroppen og deretter sluppet gjennom føttene.

Vitenskapen bak den Ionic Foot Bath

Elektrolyse er ideen bak hvordan ionisk fotbad faktisk fungerer. Elektrolyse er ansvarlig for en prosess som kalles ionisering. Det utstyr som består av et kar, saltvann, og en energigivende patron som skaper en strøm av elektroner, endrer vannmolekylene ved å bryte dem ned til ioner. Etter dette blir de ioner brutt ned, og denne prosessen forårsaker en kjemisk reaksjon mellom anioner og kationer. Så på grunn av osmose anionene flytte inn i kroppen hvor de vil aktivere og selv styrke celler som ellers ville ha blitt svekket av giftstoffer.

Disse anioner aktiverer enzymer som trengs for oss å være sunn, og hjelpe vår metabolisme fungerer bedre. På dette punkt giftstoffer i legemet trekkes nedad til føttene, og deretter sluppet ut i saltholdig vann i foten karet. Dette skjer igjen ved hjelp av fremgangs osmose, hvor huden virker som et membran gjennom hvilket ting som anioner og toksiner kan passere.

The Concept of Positive og Negative i Ionic Foot Bath

Konseptet med positive og negative som gjelder den ionisk fotbad er å registrere en elektrisk heller enn en kjemisk prosess. Den ioniske fotbad kan faktisk settes til negativ eller positiv avhengig av helsen til den enkelte, og hva denne personen behov forbedre kroppens systemer. Den ioniske fotbad når den er satt til positiv faktisk produserer negative ioner, og når den er satt til negativ det gir positive ioner.

Positive ioner kan senke blod pH fra den alkaliske enden til den sure ende. En kropp som er i surt staten har en overflod av hydrogenioner i kroppen. Det er følte at mennesker med denne tilstanden kan dra nytte av eksponering for en rekke negativt ladede ioner. Men de fleste som gjør ionisk fotbad foretrekker en blanding av positive og negative ioner for å føle seg mer sunt.