Digidexo.com

Hvorfor kiropraktor sette meg på et rullebord?

Hvorfor kiropraktor sette meg på et rullebord?


Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, 2007 National Health Interview Survey viste at mer enn 18 millioner voksne og 2 millioner barn fikk kiropraktisk behandling i den forrige års periode. Kiropraktorer bruker flere teknikker for å hjelpe sine pasienter gjenopprette fra en rekke plager som kan føre til en rekke smertefulle symptomene. Intersegmental trekkraft er en metode for rehabilitering som kiropraktorer utnytte. De bruker et bord, ofte kalt en "rullebord", for å hjelpe dem i denne.

Redusere Stress

Kiropraktorer føler at stress kan føre til intens smerte. Når folk opplever stress, kan musklene stramme, slik at ryggraden til å komprimere. Den kompresjon av ryggraden kan påvirke de nerver i området forårsaker smerte i mange deler av kroppen. En rullebord kan hjelpe pasienter gjennom bruk av trykk og varme, til å slappe av ved å hjelpe musklene å strekke, lindre press på ryggsøylen, og dermed lindre stress. Noen kiropraktorer vil senke lysene i rommet mens pasienten er på bordet.

Gjenopprett Normal Spinal Curves

Til tider når folk opplever smerte, justerer de vei på tur eller måten de sitter å lindre smerten. Hvis smertene er vedvarende, og justere oppførselen fortsetter, kan musklene og ryggraden til slutt forvrenge, ytterligere forverre pasientens smerte. Ved å bruke en rullebord, blir musklene og ryggraden strukket, så å si, i samklang på tvers av legemet, noe som potensielt bidrar til å gjenopprette normal sittestilling.

Forbedre balanse og styrke

Når du ligger på et rullebord, musklene i hele nakke og rygg tvunget til å bøye og slappe av. Det kan stimulere musklene som av en eller annen grunn, ikke utøves på annen måte effektivt. Trener disse musklene kan føre til en sterkere rygg, noe som gir bedre balanse.

Øk Spinal Range of Motion

Kiropraktorer føler at lett tvinge ryggvirvlene hverandre øker strømmen av viktige næringsstoffer inn spinal plater. Dette fører til sunnere plater og, i sin tur, en sunnere ryggraden. Når ryggraden er på sitt optimale, vil en pasient være mer sannsynlig, og i stand, til å bevege seg mer fritt. Så jo mer en pasient er i stand til å bevege ryggen, jo mer vil han være i stand til i fremtiden som han fortsetter å jobbe ryggen, slik at det å helbrede.

Forbedre Sirkulasjon av Spinal Fluids

Det er tider når ryggvirvlene kan bli komprimert, redusere flyten av spinalvæsker. Væsker er viktige fordi de hjelper de plater, som skiller ryggvirvlene, for å virke som puter, slik at disse virvlene ikke subber hverandre og klemming nerver. Dette kan være en syklisk problem. For å bidra til å lindre syke effektene av dette, kiropraktorer bruke rullebord å flytte ryggvirvlene og tilbake, slik at de kan skille nok til å tillate for bedre sirkulasjon.