Digidexo.com

Low-Fat 1500 Calorie Diet

Mange har hatt suksess etter en lav-fett, redusert kaloriinntak når det kommer til vekttap og vedlikehold. Cutting fett er en fin måte å bidra til å holde kalorier lav, da 1g fett inneholder 9 kalorier, mens proteiner og karbohydrater hver forsynings bare 4 kalorier for hver 1g.

Eliminere Fat

Fjerne de åpenbare fettkilder fra ens kosthold er en enkel oppgave. Trim synlig fett fra alle kjøtt. Kosten bør avstå fra å bruke smør på sine matvarer og unngå å spise noe dypfryst. Erstatte vanlige salatdressinger med nonfat versjoner. Du kan kjøpe alle melkeprodukter, inkludert melk, ost, cottage cheese, og rømme i redusert fett varianter. Du vil finne skjulte fett i krem ​​supper, lunsj kjøtt og alle bakevarer inkludert brød. Se på ernæring etiketter når innkjøp av mat, slik at du kan identifisere og eliminere kildene til fett i kostholdet ditt.

Plan for suksess

Å holde seg til en 1500-kalori diett, planlegge ut daglige måltider på forhånd. En god tommelfingerregel er å tillate 300 kalorier til frokost, 400 kalorier til lunsj, og 500 kalorier til middag. De resterende 300 kalorier kan bli brutt opp i løpet av dagen som snacks. Å spise større måltider som dagen skrider frem vil hjelpe deg å holde full og unngå binging på grunn av sultfølelse.

Eksempel Diet

En prøve dag av en lav-fett 1500 calorie diett ville være som følger: Frokost bestående av 1/2 kopp havregryn, 2 egge eggehviter og 1 kopp appelsinjuice tilsvarer 294 kalorier. Et stort eple som mellommåltid før lunsj er 90 kalorier. Lunsj kan være en grillet kylling salat fra en fast-food restaurant som McDonalds som er 320 kalorier uten dressing. Tilsett 2 tbsp.of ikke fett dressing for 30 kalorier og en karamell mais ris kake på 50 kalorier for totalt 400 kalorier til lunsj. Før middag, er en snack av 3 kopper luft poppet popcorn bare 93 kalorier. En bakt 6 oz. laksefilet, to kopper grønnsakssuppe, en kopp dampet brokkoli og 1/2 kopp tranebærjuice blandet i et glass med diett sitron lime soda gjøre for en 485-kalori middag. Dette bringer dagens totale kalorier til 1362. Denne prøven diett etterlater 138 kalorier for dieter å bruke som han ser passe til dessert.

Konklusjon

Som prøven diett tydelig viser, ikke en 1500 calorie diett krever ikke en person å gå sulten så lenge man gjør riktige valg av mat. Unngå sterkt bearbeidet mat gjør en dieter å spise mer mens forbruker færre kalorier og fett. Husk imidlertid at en viss mengde fett er avgjørende for å opprettholde god helse. Ifølge USDA kost retningslinje, bør fett utgjør minst 20 prosent av en diett. Laksen i utvalget kosthold er en god kilde til sunt fett.