Digidexo.com

Hvordan å plukke sjømat for en Middelhavet Diet

Spise fisk et par ganger i uken er en måte å følge en sunn Mediterranean Diet. Noen sjømatprodukter er sunnere enn andre, og de som er ernæringsmessig mer på linje med Middelhavet Diet enn andre typer sjømat. Middelhavet Diet fokuserer på å spise mat med faktiske helsefordeler, inkludert mat rik på omega-3 fettsyrer. Her vil du finne en måte å plukke akkurat den rette sjømat for planen.

Hvordan å plukke sjømat for en Middelhavet Diet

Plukk Seafood med høye nivåer av Omega-3 fettsyrer

En butikk for sjømat med de høyeste nivåene av omega-3 fettsyrer. Dette er de første kriteriene som skal brukes når du plukker sjømat for en Middelhavsdietten. Vurder disse typer sjømat, som inneholder de høyeste nivåene av omega-3 fettsyrer.

Finn en lokal kilde til fersk atlantisk laks. Fersk atlantisk laks er det beste valget når du trenger å plukke sjømat for en Middelhavsdietten. En 200-kalori servering av fersk atlantisk laks inneholder ca 2843mg av Omega-3 fettsyrer. Andre alternativer er røkt laks eller hermetisert laks, da fersk laks er ikke tilgjengelig.

Plukk sjømat for en Middelhavsdietten fra denne listen av sjømat som er høyest i Omega-3 fettsyrer: Kveite, østers, fersk tunfisk. Snapper, hai, Snapper, regnbueørret, Grouper, kreps, østers eller blekksprut.

•  Vurder hermetisert tunfisk eller hermetisert sardiner når du må ha seafoods av bekvemmelighet. Sardiner tilbyr en rask og enkel matbit rik på Omega-3 fettsyrer.

Velg rå fisk alternativer. Sjømat for en Middelhavsdietten som er høyest i Omega-3 fettsyrer når spises rå er svart kaviar. Raw Makrell og rå amerikansk Shad er også rik på Omega-3 fettsyrer.

Innskrenke sjømat valg av helsegevinst

Boost din helse til et annet nivå når du plukker sjømat for en Middelhavsdietten som er ikke bare rik på Omega-3 fettsyrer, men er også lavest i kalorier. Her er de beste sjømatprodukter du bør velge for en Middelhavet diett når du er seriøs om å spise sunt og opprettholde eller miste vekt. Fersk laks, hermetisert laks, makrell, østers, hermetiske sardiner, bass, ørret, hai og tunfisk er de beste valgene når du lærer å plukke sjømat for en Middelhavsdietten.

Se kolesterolnivået når du plukker sjømat for en Middelhavsdietten. De sjømatprodukter som er høyest i kolesterol er blekksprut, reker, kreps, muslinger, blekksprut, hummer og abbor.

Minimer fettinntaket når du plukker sjømat for en Middelhavsdietten. Hvis dette er et problem, stokk med froskelår, tunfisk fisk, lange fisk, stillehavstorsk, gjedde, eller Nord-Atlantisk torsk.

Forenkle en sunn lunsj når du plukker sjømat for en Middelhavsdietten. Gå for imitasjon kamskjell eller imitasjon krabbe kjøtt som er laget av ekte fisk. De er også lite fett.

Hold deg sterk ved å gå for jern når du plukker sjømat for en Middelhavsdietten. De sjømatprodukter høyeste i jern, hvis du er opptatt av å spise mindre rødt kjøtt, er muslinger, østers, blekksprut og blekksprut.

Hint

  • Velg fin fisk over krepsdyr.
  • Plukk seafoods som er lav i fett.
  • Unngå hummer siden den har et høyt kolesterolnivå.
  • Bare kjøpe rå sjømat fra detaljister og restauranter som har skjenke rå fisk.