Digidexo.com

Hvordan å kutte ned på stivelse

Hvordan å kutte ned på stivelse


Stivelse er et vannløselig kompleks karbohydrat som finnes i en stor mengde matvarer av nesten alle dietter. Som et komplekst karbohydrat, kan stivelse forbrukes i store mengder gjør miste vekt vanskelig. En måte å få fart på vekttap eller sunt å spise programmet er å redusere og regulere mengden og type stivelse du spiser på en daglig basis. Følg disse trinnene for å lære hvordan.

Hvordan å kutte ned på stivelse

•  Vurdere hvor mye stivelse du spiser på en jevnlig basis. For å vite hvor mye stivelse for å redusere fra kostholdet ditt, og hvordan du kan redusere det, må du vite hva ditt utgangspunkt er. Stivelsesrike matvarer inneholder korn, brød, frukt, bønner og mest kunstig laget matvarer. Tenk på hvor mange og hvor mye av disse matvarene du spiser for å vurdere din nåværende stivelse inntak nivå.

Bytt til gode stivelse. Å miste vekt er ikke så mye om å redusere stivelse generelt som reduserer dårlige stivelse. Spiser for mye hvitt brød (brød som inneholder beriket mel) er dårlig for kostholdet. Det samme gjelder for frokostblandinger, pasta og noe mat som inneholder mye karbohydrater og svært lite av noe annet enn kalorier. Bytt til protein og næringsrik stivelse matvarer som bønner og frukt for å tilfredsstille dine behov for stivelse uten å hindre ditt kosthold.

regulerer når du spiser stivelse. Å spise stivelse til rett tid på dagen vil hjelpe deg å redusere det samlede inntaket av dårlige stivelse. Å spise stivelse i morgen er en god måte å få et løft av energi som kan bære deg gjennom dagen. Ved middagstider, ettermiddag og kveld skjønt, begynne å redusere stivelsesholdige matvarer som ikke bare skader kostholdet ditt, men gjør deg sløv og utløse din appetitt for mer stivelse.

Mosjon og spise protein. Starte en sprek og regelmessig mosjon rutine får deg craving meieri-og kjøttproteiner som har svært lite stivelse i dem. Spise disse matvarene, særlig sent på dagen, hjelpe med muskel syntese som i sin tur hjelper deg å forbrenne fett. Etter litt tid, vil du oppdage at du foretrekker å spise proteinrik snarere enn stivelsesrike matvarer.