Digidexo.com

Hva er årsaken til magen fett i menn?

Belly fett er generelt ansett skjemmende hos menn, og det utgjør helserisiko. Årsakene er mange og botemidler er så rikt som de ekstra pounds.

Betydning

Ifølge Dr. Michael Jensen, en endokrinolog ved Mayo Clinic, menn som bærer for mye magefett kjøre en høyere risiko for hjertesykdom, slag, diabetes, søvnapné, og høyt blodtrykk.

Identifikasjon

Hvis en mann ikke kan se nedenfor beltet, og han er ikke sikker på var føttene er plantet, er magen hans for stor, ifølge Mayo Clinic. Et målebånd som når 40 eller flere inches rundt en manns midje er et tegn på en høy mengde magefett.

Alder

Som en mann aldre, blir magen fett mer sannsynlig å akkumulere, ifølge Dr. Jensen. Muskeltap kan være tydelig selv om et menneske øvelser. Dette muskeltap kan redusere antall kalorier forbrent, og dermed føre til økt magefett.

Teorier / Spekulasjoner

Buk fett kan være knyttet til arvelige egenskaper, men oftere enn ikke, livsstil og kosthold har skylden, ifølge Dr. Jensen. Overdreven alkoholbruk, for eksempel, kan føre til mage fett hos menn, selv om det er noe uenighet om hvorvidt vinen er like stor en gjerningsmann som andre former for ånder.

Forebygging / løsning

Kutte kalorier, ser alkoholinntak, og trene mer er de mest effektive måtene å miste reservehjulet.