Digidexo.com

Liver-Cleansing Diet Sample Måltider

Liver-Cleansing Diet Sample Måltider

Mat Utelatelse

Mange matvarer er strengt forbudt når leveren blir renset. Rødt kjøtt, søtstoffer, konserveringsmidler, alkohol, salt, kullsyreholdige drikker, stekt mat og koffein er alle vanskelig på leveren. Disse matvarer motvirke renselsesprosess og må unngås for enhver pris.

Rensing Foods

De beste rensing matvarer inneholder hele korn, belgfrukter, frukt og grønnsaker. Grønnsaksjuice med hvete gress lagt er fantastisk for leveren detox. Vann er et godt for rensing av fordøyelsessystemet generelt. Fiber er bra for leveren detox.

Viktigheten av å rense leveren

Leveren spiller en viktig rolle i rensing av kroppen og utfører forskjellige andre prosesser. Men med et stort antall av giftstoffer i blodet, kan leveren bli veldig overveldet. Rensing matvarer holde blodet mer renset enn vanlig, slik at leveren til å ta en pause.

Mat som medisin

Snarere enn å bruke konvensjonelle medisinske behandlinger, alternative helse eksperter tror at menneskekroppen har sin egen måte å helbrede seg selv. Utfordringen bak dette er at kroppen ofte ikke har de næringsstoffer som den trenger for å helbrede seg selv. I tillegg er mange giftstoffer som vi ingest på daglig basis forurenser kroppen vår fortere enn vi kan rense. Ved inntak av rå, økologisk mat som er variert på vitaminer og mineraler, alternativ helse eksperter tror at du vil være i stand til å arbeide sammen med leveren å rense kroppen din fullt og oppleve optimal helse.