Digidexo.com

Makrobiotiske Gaver

Makrobiotiske Gaver


Macrobiotics er en helhetlig protokollen, forut på å korrigere balansen mellom yin og yang energier. Det løser kosthold, mosjon og stress å reversere symptomer på sykdom. Etterfulgt av helse-bevisste individer, omfatter makrobiotiske praksis en bestemt gruppe av mat og trening. Familie og venner kan støtte en hengiven makrobiotiske følger med en makrobiotisk gave. De som ikke kjenner macrobiotics kan lure på om en passende makrobiotiske gave. Gave Mulighetene er mange og begrenset bare til preferanse for mottakeren.

Tjenester

Makrobiotiske måltider innlemme bestemte matvarer og matlaging teknikker for å bringe kroppen til forsvarlig helse. Makrobiotiske trente kokker er kunnskapsrik og ordlyd lage måltider som strekker seg grunnleggende til gourmet. Mange makrobiotiske kokker tilbyr på stedet hjemmelagde måltider. En uke igjen av måltider tilberedt off-site er tilgjengelig med hjemkjøring eller for henting. For en restituerte person eller en makrobiotiske ny mor, er en makrobiotisk kokkens gavekort uvurderlig.

Makrobiotiske Shiatsu, en mild form for japansk karosseri massasje, fokuserer på trykkpunkter og strekker seg for å bringe harmoni til kroppen og lindrer stress. Gavekort på en enkelt økt eller en serie foreta store gaver til ledere og travle mennesker. Et gavekort til en makrobiotisk sentrum kan inkludere seminarer, matlagingskurs og individuelle konsultasjoner med en sertifisert makrobiotiske utøveren. Gi par en romantisk kveld ut til en gourmet makrobiotiske restaurant.

Produkter

Trykkokere er et fast innslag i en makrobiotiske kjøkkenet for å optimalisere den ernæringsmessige kvaliteten av matvarer, særlig helkorn. Juicers er gode gaver til makrobiotiske personer som også innlemme rå matvarer. Elektrisk komfyr topper og mikrobølgeovner anses kontraindisert og skadelig for makrobiotisk praksis. Gaver av gassbrennere for leilighet dwellers med elektriske ovner kan være nyttig. Keramisk kokekar for baking og woker for sauteing også gjøre store gaver for enkeltpersoner å holde en makrobiotisk kjøkken.

Trips

Hvert år Kushi Institute, som ligger i Becket, Massachusetts, vert en voksen sommerleir hvor gjestene kan lære om macrobiotics livsstil i bolig for en uke. Instituttet tilbyr også egne "slappe av og fornye" opphold. Som for offentliggjøring, slappe av og fornye opphold, inkludert tre makrobiotiske måltider og rom, ble priset til $ 65,00 per natt. The George Ohsawa Foundation arrangerer også en årlig sommerleiren.

Valgt som en av National Geographics topp 100 "beste World Wide ferier å berike livet ditt", "Holistisk ferie ved havet" tilbyr syv-dagers cruise med gourmet makrobiotisk mat, på dekk yoga klasser, seminarer og underholdning. Makrobiotiske gjester innlemme en rå mat diett kan også ha rå mat tilgjengelig. Tidligere reiseruter inkludert Fort Lauderdale, Florida; Puerto Rico; De amerikanske jomfruøyene og Bahamas.

Eksistert siden 1986, ifølge deres hjemmeside, er Mapleki Forest and Spirit Waters et helhetlig bed and breakfast som ligger i Ontario, Canda. Mapleki tilbyr økologisk mat og et komplett utvalg av spa-behandlinger inkludert refleksologi, shiatsu og aromaterapi. Yoga klasser er utført utendørs ved siden Cade Lake.

Bøker

Macrobiotics informerer alle fasetter av livet, så makrobiotiske titler spenner fra matlaging til fruktbarhet. To bøker for nybegynnere er forskjellige i stil, men med god informasjon. "Pocket Guide to Macrobiotics" av Carl Ferre er et postkort-størrelse primer fylt med grunnleggende for å veilede nybegynnere i mat valg og matlaging tips. Ferre er president i The George Ohsawa makrobiotiske Foundation siden 1998.

"The Hip Chick guide til Macrobiotics" av helse blogger Jessica Porter er quirky og respektløs. Andre titler som ville gjøre gode gaver er "Zen Macrobiotics" av George Ohsawa, spioneringen som "boken som startet det hele," og "Kalender Cookery", en unik kokebok-dagbok av Cornelia Aihara som registrerer ett kalenderår av Aihara sin makrobiotiske måltider .