Digidexo.com

Hvordan å lede en Bereavement Support Group

Når fører en eksamen støttegruppe, er det viktig å tillate medlemmene å sørge på sine egne skritt fordi alle sørger forskjellig, og for noen kan det ta lengre tid enn andre. Også gjøre mer lytting enn å snakke fordi du ønsker å gi medlemmene hele tiden de trenger for å uttrykke sine tanker om hvordan de føler seg i denne perioden. Til slutt, holde seg borte fra å lage forslag som de ikke er klar til å akseptere i øyeblikket fordi du ikke ønsker å styre sorgprosessen.

Hvordan å lede en Bereavement Support Group

Unngå altfor personlige spørsmål. Dette er viktig fordi dette kan skape mistillit mellom deg og gruppemedlemmene. Bare la medlemmene diskutere deres smerte og lette samtalen med å spørre aktuelle spørsmål basert på hva de sier.

2 tilbudet materialer for konsernet. Hvis du har noen brosjyrer eller bøker som ville hjelpe medlemmene overleve sorgprosessen, gi materialet til medlemmene som kilder til oppmuntring når de ikke er på møtene. Også gi dem viktige telefonnumre av nabolaget klinikker eller andre psykiske etater i området hvor de kan få mer hjelp.

Ta gruppen på aktiviteter. Pass på at de stedene du velger er ikke steder som vil være for smertefullt for noen av medlemmene fordi de minner dem om avdøde kjære eller venner. Spør dem hvilke aktiviteter de er interessert i og har en utflukt en gang i uken eller en gang i måneden, avhengig av hvor ofte du møter.