Digidexo.com

Yoga Rutiner for Kids

Yoga gir mange fordeler for barn, inkludert de fysiske fordelene av styrke og fleksibilitet, samt de mentale fordelene av økt konsentrasjon og selvtillit. Barn i dag lever med stress av lekser og skole, trykket av popularitet og konkurranseidrett, innen liv som vektlegger dømmekraft og opposisjon. Yoga presenterer barn med en nonkompetitiv fysisk aktivitet som fremmer helse, samt samarbeid og medfølelse i et positivt miljø.

Undervisning Yoga til barn

Nøkkelen til å undervise barn yoga er å gjøre det morsomt og kreativt. Positurer kan være mer interaktiv enn en voksen yoga klassen ville være; for eksempel, kan barna etter tur spiller læreren i positurer av rutine og individual positurer. Noen som gis kan være å la barna eksempler bjeffe under den nedadgående hunden --- eller skli under cobra. Klassene må starte og slutte med avslapping positurer og puste.

Yoga og barnas oppmerksomhet

Korte perioder er den vanskeligste utfordringen når man underviser barn yoga. Å gjøre rutinene mer interessant og kreativ vil bidra til å holde deres oppmerksomhet og motivere sine langsiktige interesse for yoga også. Hjelpe barn med ro, trygghet og balanse, yoga er i stand til å hjelpe dem med hyperaktivitet problemer og ADHD. Over tid blir oppmerksomhet mindre av et problem, som yoga lærer barna å fokusere, noe som forbedrer deres oppmerksomhet.

Yoga Poses for Kids

Nøkkelen til å undervise yoga til barn er visualisering. For barn å forstå og tro yoga, de trenger å se for det i form de forstår. Et eksempel er å oversette visse positurer på morsomme måter at de vil forstå, som treet positur blir stående som en flamingo. Under puste, har barn forestille seg står høyt som et tre, lærer dem den indre styrke som kommer fra yoga.