Digidexo.com

Hva er riktig kroppstemperatur for en sunn prostata?

Opprettholde en sunn temperatur for prostata ikke krever bevisst tanke. Prostata helse bør opprettholdes med et sunt kosthold, mosjon og prostata regelmessig. Men bortsett fra det bevisste arbeidet en mann gjør for å sikre hans prostata helse er det mylder av normale kroppsfunksjoner som beskytter prostata, inkludert kroppstemperatur.

Normal kroppstemperatur

Den normale menneskelige kroppstemperatur på 98,6 grader Fahrenheit eller 37 grader Celsius er en sunn temperatur for prostata. Prostata opprettholdes, sammen med andre organer, på en konstant temperatur på 98,6 grader. Hvis kroppen er for varmt, forsøker den å regulere seg selv gjennom svette. Likeledes hvis det er for kald, vil kroppen trekke varmen mot torso beskytte vitale organer, inkludert prostata.

Prostata Anatomy

Prostata ligger like under urinblæren. Den er gjennomtrengt av uretra, en transportkanal som fungerer som den store hovedvei for sæd og urin. Prostata er ansvarlig for å produsere en nærings væske som "forer" sperm før, under og etter utløsning. Ifølge boken, "Human anatomi og fysiologi," væsken som produseres i prostata er tenkt å spille en rolle i å løse opp slim cap dekker kvinnens livmorhals.

Prostate Cancer

Ingen bevis eksisterer samkjøre endringer i kroppstemperatur med prostatakreft. Prostatakreft begynner vanligvis i kjertel-celler og kalles adenocarcinoma.The kjertel-celler er den funksjonelle komponent av prostata som produserer næringsvæske som kombinerer med sæd. Ingen studier har blitt gjennomført for å måle effekten av uønskede kroppstemperatur på kjertel celler.

Betraktninger

Hvis kroppstemperaturen løfter utover 98,6 grader Fahrenheit anses det som en feber. Feber høyere enn 107 grader Fahrenheit kan denaturere enzymer og skade prostata. En feber er en normal reaksjon på sykdom, og skaper et fiendtlig miljø for invaderende bakterier; men en feber som varer for lenge eller går for høyt, kan ha negativ innvirkning på prostata eller det mannlige reproduksjonssystemet.

Forebygging / løsning

Ekstreme svingninger i kroppstemperatur er en fare for helse, inkludert prostata helse. Unngå ekstreme endringer i kroppstemperatur fremmer homeostase og hindrer akutt skade på prostatakjertelen.