Digidexo.com

Hjemmelaget drink for vektøkning

Making hjemmelagde drinker for vektøkning er ekstremt lett. Du trenger bare en blender, butikk-kjøpte kosttilskudd, sukker / kunstig søtningsmiddel (valgfritt) og is (valgfritt). For å optimalisere vektøkning, se disse drikkene som kosttilskudd i stedet for erstatning for måltider.

Protein

Økt inntak protein er avgjørende i vekt-få prosessen fordi den har de essensielle aminosyrer for å øke muskelmasse. Foruten åpenbare valg som peanøttsmør og banan, lager på protein blander som Myotein, BSN Syntha-6 og Gaspari Nutrition MyoFusion. Et scoop av protein pulver per drikke er som regel mer enn nok.

Kalsium

Kalsium spiller en viktig rolle i vekt-økende prosessen på grunn av sin evne til å bygge sterkere og tettere bein. Ifølge Office of Kosttilskudd, trenger en sunn voksen 1000mg kalsium per dag. Kilder som er rike på kalsium inkluderer melk, cottage cheese og yoghurt.

Få muskler, ikke fett

For å få vekt sunt, er det viktig å merke seg at du bør få muskler, ikke fett. Mens peanøttsmør og iskrem er vanlige ingredienser for vektøkning drinker, fjerne dem fra kosten din hvis du er økende uønsket fett.