Digidexo.com

Blanding for Ørevoks fjerning

Generelt sett, ører er selvrensende deler av kroppen. Av og til, men mislykkes selvrensende mekanismen. Ørevoks buildup kan føre til at noen mennesker til å føle utstoppa eller blokkert eller at hørselen er svekket. Personer med blokkering kan føle at de har væske i ørene. I de fleste tilfeller kan en overflod av ørevoks trygt fjernes med enkle over-the-counter rettsmidler og vanning.

Ørevoks oppbygging

Ørevoks er et klebrig stoff som utskilles fra de Cerumen kjertler. Under normale omstendigheter, er ørevoks gunstig for ørene. Det fanger skitt, bakterier og andre små fremmedlegemer som kommer inn i øregangen og hindrer dem fra å gjøre skade. Når voksblokker ørekanalen det blir skadelig. Under disse omstendigheter kan det føre til smerte og midlertidig hørselstap. Det kan føre en person til å hoste. Bare en liten mengde av ørevoks er nødvendig for å blokkere hørsel hvis det sitter fast på rett sted. Smerte oppstår når voksen stivner.

Ørevoks buildup kan oppstå i begge ørene eller i bare ett øre. En person kan ha problemer med voks buildup på en fast basis eller det kan forekomme bare én gang. Vanligvis årsaken til den plutselige utviklingen av ørevoks buildup fortsatt ukjent.

Øret Vattpinnene

Skikkelig rengjøring ørene krever en mild hånd og forsiktighet. Sette inn et objekt inn i øret kan føre til smerter og skader. Bruken av øret vattpinner er en av de mest kontroversielle temaene i emnet for øret rengjøring. Fagfolk hevder å stikke en vattpinne inn i øret kan føre til flere problemer. Først, det er en sjanse du vil skade øret hvis pinnen er satt inn for tvang eller for dypt. For det andre, er det en risiko for å skrape den indre øret, noe som kan resultere i en smertefull infeksjon. For det tredje kan det handler om å sette pinnen i øret faktisk 'pakke' voksen inn i øret. Og det er en risiko for bomull del av pinnen kan løsne og bli anbrakt i øret.

Ørevoks fjerning

Vanning er den sikreste formen for ørevoks fjerning. Den første linjen av behandling innebærer ofte å spyle øregangen med varmt vann. Hvis dette ikke fungerer, kan du skylle øret med en blanding som inneholder vann og hydrogen peroxide. De fleste over-the-counter rettsmidler inneholder hydrogen peroxide eller en ingrediens som er veldig lik.

Mykgjøre voks før fjerning med hydrogen peroxide. Ved hjelp av en liten øre dropper, gjelder omtrent fire dråper av hydrogen peroxide inn i øret. Gjør dette flere ganger om dagen i tre eller fire dager på rad. Fyll en liten pære sprøyte med varmt vann og bruke den til å skylle ut av øret. Bøy hodet slik at vannet vil renne ut. Når du er ferdig, tørk forsiktig øret med en myk klut til å tørke. Eller, kan du bruke en bomullsdott. Bruk dråpetelleren for å sette en dråpe eller to av alkohol inn i øret. Alkohol vil hjelpe i tørkeprosessen. Det er mulighet for at ved hjelp av denne metoden kan forverre snarere enn å løse problemet hvis væsken blir fanget mellom trommehinnen og voks.

En annen hjemme bøte innebærer å blande en skje med eddik, en skje med vann og to skjeer av hydrogen peroxide. Varm løsningen på kroppstemperatur og bruke en liten dropper å bruke dråper inn i øret. Løsningen bør mykne voks, slik som trygt kan tømmes fra øret. Noen få dråper av babyolje, glycerin eller mineralolje kan anvendes for å mykne herdet voks.

Hvis du har en historie med ørebetennelse eller sykdom bør du ikke bruke et hjem ørevoks fjerning metode. Du bør søke medisinsk behandling for ethvert øre tilstand med smerter.