Digidexo.com

Hvordan søke om matkuponger i Polk County, Florida

For å kvalifisere for mat frimerker, må du oppfylle visse retningslinjer. Retningslinjene valgbarhet for Polk County, Florida, inkluderer bevis på bosted, inntekt, statsborgerskap og identitet. Du må også gi verifisering av dine inntekter og utgifter, eiendeler og personnummer. Polk County tilbyr to alternativer for å søke om mat stempel fordeler. Du kan fylle ut en søknad på nettet eller søke på det lokale kontoret.

Hvordan søke om matkuponger i Polk County, Florida

•  Kontakt en av de to Polk County kontorer eller gå til Florida Department of barn og familier tilgang til nettstedet, for å innhente informasjon om kvalifiseringskrav.

Samle nødvendig informasjon og dokumentasjon for å verifisere for alle familiemedlemmer. Dokumentasjonen og informasjonen kan inkludere førerkort, Social Security-nummer, sjekk stubber, regninger å kontrollere utgifter og bosted, fødselsattest og kontoutskrifter.

Bestem om du vil søke på person eller på tilgang til nettstedet. Hvis du bestemmer deg for å gå til en av de lokale kontorene, kan det være lurt å ringe for å planlegge en avtale. På dagen for din avtale, ta den nødvendige dokumentasjonen for intervjuet og vurdering. Hvis du bestemmer deg for å søke på nettet, plasserer informasjonen i nærheten av datamaskinen som du bruker for enkel referanse.

Fil mottatt informasjon fra enten lokale kontoret eller bekreftelsesmelding fra nettstedet. Du bør ha informasjon om valgbarhet og mengden av mat frimerker hvis du er godkjent. Sørg for å finne ut når dine fordeler vil starte og hvordan du får tilgang og bruk dine fordeler. Hvis du ikke er berettiget, finne ut hvorfor, fordi det kan være at ytterligere dokumentasjon er nødvendig.