Digidexo.com

Hvordan å rense ørene Congestion

En av de mer irriterende symptomene på forkjølelse er overbelastet nesegangene. Som slim bygger seg opp i nesegangene, ikke bare vil du ikke være i stand til å puste gjennom nesen og må stadig tørke rennende nese, men du vil også sannsynligvis oppleve hvordan føles tette ører. Presset som bihulene sette på øregangene når de er fylt opp kan føre til at du ubehag og gjøre alt høres dempet. Å fjerne denne følelsen i ørene må du tømme nesegangene.

Hvordan å rense ørene Congestion

Renser ørene Congestion

•  Sett opp en luftfukter i nærheten av der du sover. Fyll luftfukteren med vann som har en klype salt blandet inn i det, til påfyllingsstreken, deretter plassere varmeenhet i luftfukteren og koble den til. Du bør ikke prøve å sikte luftfukter damp mot ansiktet ditt, og det bør være plasseres minst 4 meter fra sengen. Den luftfukter kan ta fem til ti minutter å varme opp og begynne å produsere damp.

Kjøp en nesespray, slik som Sudafed, for å bidra til å bryte opp slim i nesegangene. Som slim i nesegangene begynner å bryte opp vil du begynne å føle mindre press på dine øreganger.

Ta en ansikts vev og blåse nesen, alternerende mellom neseborene til ingenting mer vil komme ut, når du begynner å føle den kjøre. Ikke snufser, dette bare suger slimet tilbake opp i nesen, holde bihulene fylt opp.

Hint

  • Sørg for at du skyller ut luftfukteren mellom hver gang du fyller den med vann.
  • Sørg for at du vier spesiell oppmerksomhet til om du får en døsig eller ikke-døsig decongestant formel. En døsig formelen kan hjelpe deg å få hvile hvis du har tenkt å tilbringe hele dagen i sengen, men vil ikke gjøre deg mye bra hvis du skal gå til arbeid og vice versa.
  • Pass på at du leser alle retninger og advarsler på emballasjen av decongestant som du har tenkt å ta. Også, hvis du tar en medisiner, bør du konsultere legen din før du tar noen slimhinneavsvellende, eller andre over-the-counter medisiner.