Digidexo.com

Mat som øker energinivået ditt

Mat som øker energinivået ditt


Næringsstoff tett grønnsaker og mat som er høy i protein og jern øker energinivået. Bestemte matvarer som spinat drivstoff hjernen din med vitamin A og E og jern. Iron øker kroppens evne til å produsere røde blodceller. Velg energigivende mat som spinat eller egg til drivstoff kroppen vår, slik at du kan ta på dagen.

Egg

The Medical News Today nettside sier at egg forbedre styrke og energi. Egg er høy i vitamin E, omega-3 fettsyrer, proteiner og B-vitaminer sammen med flere andre næringsstoffer. The University of Maryland Medical Center sier at vitamin B6 spesielt hjelper kroppen å lage energi ved å konvertere karbohydrater til drivstoff. Kok og skrell eggene og legge dem til din salat eller kalkun sandwich i tillegg til å spise eggerøre til frokost flere ganger hver uke.

Spinat

Verdens sunneste Foods hjemmeside bemerker at spinat øker energinivået og drivstoff kroppen din med kalsium, kalium, jern og en lang liste av andre vitaminer. For å få en daglig dose av denne sunne grønt, spiser en spinat og tomat salat til lunsj eller legge spinat til omtrent hvert måltid i løpet av dagen. Spinat blader kan legges til din kalkun sandwich eller en smoothie med en banan og jordbær. Du kan også damp spinat og ha det som en siderett til middag, men husk at alle typer matlaging dreper noen av vitaminer og mineraler.

Spirulina

Spirulina er en blå-grønn sjø grønnsak som også bidrar til å øke energinivået. Denne maten er høy i jern, jod, B-vitaminer og protein sammen med flere andre næringsstoffer. Legg spirulina pulver til din favoritt smoothie eller dryss det på salaten. Du kan finne spirulina hos din lokale helsekost butikk.

Buffalo Meat

Buffalo kjøtt er en annen energi øker mat fordi dette kjøttet er svært høy i B-vitaminer, jern og protein. Buffalo er slankere enn biff, så det er mye sunnere for deg også. Spis buffalo spaghetti eller har buffalo burgere i løpet av uken. Substitute buffalo for kjøtt når matlaging din favoritt retter.

Spiret korn brød

Spiret korn brød er høy i energi-boosting B-vitaminer og fiber. Denne type brød er dyrere enn tradisjonelle hvete eller hvitt brød, men spiret brød er fullpakket med mer næring.