Digidexo.com

Hva er fordelene med Tribulus terrestris?

Tribulus terrestris, også kalt punktering vintreet eller Djevelens Thorn, er en klatreplante som produserer en spiny frukt brukt i medisin. I Øst-kultur, har Tribulus terrestris blitt verdsatt i århundrer for sine medisinske verdi.

Hormon Issues

Tribulus terrestris er markedsført bredt som et hormon booster for menn; Men en 2005 studie av VK Neychev og VI Mitev av Medical University i Sofia Bulgaria fant at Tribulus terrestris ikke heve testosteronnivå, dette ifølge National Institutes of Health (se Reference 3). Forskning pågår for å finne ut om det er noen substans til hormon-boosting krav.

Bruksområder

Tribulus terrestris brukes til å behandle en rekke forhold, inkludert brystsmerter, eksem, anemi, kreft, hoste og oppblåsthet. Tillegget er også antatt å være effektiv på å forbedre idrettslige prestasjoner.

Sikkerhet

Tribulus terrestris er trygt bare for kortvarig bruk, ifølge RxList (se referanse 1). Studier pågår for å fastslå langsiktig sikkerhet.

Risiko

Mulige bivirkninger av Tribulus terrestris inkluderer hypotensjon (lavt blodtrykk) og økt følsomhet for solen.

Advarsler

Hvis du har prostatakreft eller tar den psykiatriske medisiner litium, bør du ikke ta Tribulus terrestris. Siden dens effekter på utvikling foster og spedbarn er ukjent, ikke ta Tribulus terrestris hvis du er gravid eller ammende.