Digidexo.com

Slik Cure surhet Problemer

Slik Cure surhet Problemer


Den menneskelige magen har naturlig syre for å bryte ned maten for kroppens bruk, men når sure matvarer ikke bosette seg godt, kan det syre godt opp til å brenne oss. Mens det er en rekke profesjonelle medisiner laget til å behandle surhet problemer, det er også noen hjemme rettsmidler du kan følge for å bidra til å lette den brennende smerte.

Bruksanvisning

•  Drikk melk, spiser yoghurt eller forbruke noen annen form for meieriprodukt. Meieriprodukter er svært grunnleggende og vil umiddelbart arbeide for å nøytralisere syren buildup i systemet.

Legg et lite stykke jiggery, en uraffinert sukker produkt, i munnen og suge på den som om den var hard candy. Fortsett til forbrukeren jiggery inntil surheten avtar. Man kan også bruke fedd for dette formål.

Konsumere biter av banan, vannmelon eller agurk når du føler surhet problemer bygningen. Disse kan bidra til å redusere den samlede syrenivå i kroppen din.

Heve den øvre delen av kroppen din, eller sitte eller stå helt oppreist. Dette vil forhindre at syre fra sprer seg lenger fra magen din.

Drikk kokos vann, mynte juice eller kål juice 3-4 ganger per dag hvis du regelmessig lider av surhet, eller hvis du vet at du vil spise noe som kan føre til ubehag. Disse drikker vil øke nivået av væsken i kroppen og vil også styre surhet.

Tips og advarsler

  • Hvis du er utsatt for surhet problemer, unngå krydret mat eller de du kjenner som kan føre til at du halsbrann. Ta hensyn til kroppens reaksjoner på enkelte matvarer; hva som forårsaker ubehag i en person kan ikke være den samme for alle.
  • Trene etter et måltid, for eksempel rask gange eller spiller et spill, kan fremskynde fordøyelsen og redusere surhet problemer.
  • Vedvarende eller ekstrem halsbrann, kan fordøyelsesbesvær og surhetsgrad smerte være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand. Hvis behandling ikke virker eller dine surhet problemer oppstår regelmessig, bør du oppsøke lege.