Digidexo.com

Britesmile Prosedyrer

Prosessen Begins

For å starte Britesmile behandling, som er designet for å bleke tennene dine, plasserer en tekniker et papir smekke rundt halsen og plasserer lys-protectant briller på øynene dine. En hvithet gel som består av 15 prosent hydrogenperoksyd påføres på tennene. I tillegg til hydrogenperoksyd, aktive ingredienser inkluderer glycerin og renset vann for å forebygge tann dehydrering. Disse aktive ingrediensene er rettet mot fjerning av flekker på tennenes overflate, samtidig som det hindrer tann dehydrering.

Bleking Lys

Britesmile lyset er brukt til tennene. Fordi lyset er ikke en laser, er ingen varme følte under prosessen. I stedet gir lys av en bølgelengde mellom 400 og 500nm, noe som gir lyset en blå glød i en halvmåne form, til beste samsvar med tennene. Personen går gjennom tre 20-minutters økter, som kan være planlagt på leverandørens skjønn. Noen liten spytt kan dryppe i løpet av denne tiden, som kan fanges ved hjelp av dental bib eller vev gitt til pasienten.

Prosess Slutter

Etter at lyset har vært på i en time, vil en tekniker slå av lyset, og personen vil skylle gel av tennene. Det kan være en kjedelig verke eller svak tann følsomhet følge prosedyren, så ekstremt varme eller kalde drikker bør unngås. Graden som fargen av tennene har lysere blir målt via en Vita-Pan skygge guide. Kan pasienten oppleve så mye som en 9-nyanse forskjell i farge.

Avhengig av personens livsstil (for eksempel hvor ofte han bruker rødvin, kaffe eller andre tenner-fargesterk mat), kan en Britesmile prosedyre vare så mye som tre år.