Digidexo.com

Hvordan bruke Face Wash Med Retin-A for å hjelpe Acne

Retin-A krem ​​og Retin-A Micro Gel, merkenavn for aktuell acne-bekjempelse av narkotika tretinoin, er retinoider som er vellykket brukes til å bekjempe en av de viktigste årsakene til kviser: tilstoppede porer. Beskrevet som en "hjørnestein i akne behandling" av American Academy of Dermatology, Retin-A virker ved å øke omsetningen av døde celler på hudens overflate. Imidlertid kan Retin-A også har sterke bivirkninger; velge riktig ansikt vask og vaske ansiktet riktig under behandling er avgjørende for å få best utbytte av denne medisinen uten å oppleve symptomer på stikkende og rødlig eller smertelig tørr hud.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Retin-A

•  Vask ansiktet 2-3 ganger daglig med en svært mild, unmedicated såpe. Spesielt unngå produkter som inneholder alkohol, krydder, astringents eller kalk. Når vasking, bruk fingertuppene, ikke en vaskeklut eller Buff Puff - disse teksturer kan forverre oljeproduksjonen i huden din, og i henhold til AAD, kan du ikke tolerere aktuell acne behandlinger hvis huden din er irritert av sterke produkter eller over- skrubbing.

Skyll ansiktet godt etter at du vasker det, og blot forsiktig med et mykt håndkle. Når du vasker ansiktet om morgenen, bruke en oljefri fuktighetskrem med solfaktor. Din hudlege eller lege vil mest sannsynlig be deg om å bruke Retin-A om natten, etter at du bruker ansiktsvask for siste gang.

Vent 20 til 30 minutter etter at du vasker ansiktet om kvelden før du påfører Retin-A. For å redusere sjansen for at Retin-A vil irritere eller brodd huden din, må ansiktet ditt være helt tørr.

Klem en liten mengde Retin-A krem eller gel på fingertuppene - ikke mer enn en halv tomme i lengde anbefales. Bruke for mye Retin-A er ikke bare bortkastet, kan det resultere i hudirritasjon. Dot Retin-A på din panne, hake og kinn og spre det til resten av huden med fingertuppene, ta vare å unngå øyne, munn og hjørner av nesen. Aldri bruke Retin-A for å åpne sår.

Ta forholdsregler for å unngå uønskede bivirkninger forårsaket av Retin-A. Huden kan bli veldig følsom for sol og brenner lett, så bruk solkrem. Unngå å legge ut i solen eller bruke solarium. Ansiktet ditt kan være følsomme for kulde og vind, i tillegg, så kan det være lurt å eschew gå utendørs i dårlig vær.

Tips og advarsler

  • Retin-A vil ikke fungere med en gang; Faktisk har du natt varsel nye kviser i opptil seks uker etter at du starter behandlingen. Retin-A gir de beste fordelene etter seks til tolv ukers bruk, så ikke slutte å bruke det hvis din akne ikke rydde opp umiddelbart.
  • Til tross for din beste innsats, kan Retin-A likevel forårsake uønskede bivirkninger, som irritasjon, peeling og "flushing." Disse symptomene vanligvis gå bort etter to til fire uker.