Digidexo.com

Naturlige urter for prostatakreft

The American Cancer Society anslår at mer enn 180 400 nye tilfeller av prostatakreft er diagnostisert årlig, og mer enn 31 900 menn dør av det hvert år. En relativt saktevoksende kreft, prostata kreft er en sykdom som ofte rammer menn 65 år eller eldre og er også vanlig for de som har hatt et nært familiemedlem med prostatakreft.

Forebygging

Studier utført av forskere ved Mayo Clinic har konkludert med at å drikke grønn te på daglig basis reduserer risikoen for prostatakreft. Tar urt pygeum kan også bidra til å forebygge prostatakreft.

Bremse kreft vekst

Den krydder gurkemeie inneholder en viktig antioksydant som kalles curcumin, som kan være effektive i å kontrollere prostatakreftceller. I tillegg er modifisert citrus pektin vist seg å i det vesentlige å inhibere vekst av kreftceller, og har vist seg å være effektive i å bekjempe prostatakreft.

Andre nyttige Drikke

Tatt i te form, buchu, Carnivora, solhatt, goldenseal, bør Pau d'Arco og Suma tas to om gangen og vekslet du best kan utnytte sine anti-kreft egenskaper.

Naturlige forbindelser som finnes i granateplejuice har blitt bevist av UCLA forskere for å bremse utviklingen av prostatakreft.

Individuelle Urter

Å ha evnen til å balansere hormoner og forbedre kjertelfunksjonen er damiana og lakris rot anbefales for prostatakreft. Saw Palmetto er også anbefalt.

Vist seg å bremse veksten av kreft celler og bedre immunforsvar, er hvitløk kapsler anbefales å bli tatt tre ganger om dagen for de med prostatakreft.

Kostanbefalinger

Spis rikelig med hele korn, rå nøtter og frø. Vær sikker på å inkludere naturlige diettkilder den kjemiske lykopen, som er blitt vist å beskytte mot prostatakreft. Disse matvarer inneholder tomater, grapefrukt og vannmelon. Matvarer rike på sink bør inkluderes i kostholdet ditt som det gir næring til prostatakjertelen og er avgjørende for riktig immunforsvar. Matvarer rike på sink inkluderer sjømat, spinat, solsikkefrø og sopp.