Digidexo.com

Hva er homeopatisk behandling for Cushings sykdom hos mennesker?

Når du kroppen blir utsatt for store mengder av hormonet kortisol over en lang periode, kan du utvikle en hormonforstyrrelse som kalles Cushings sykdom. Denne sykdommen har kjennetegn, for eksempel høyt blodtrykk, lilla strekkmerker, en rundere ansikt, bein tap, og noen ganger diabetes. Det er forårsaket av en svulst n hypofysen. Noen mennesker søker lindring fra sine symptomer med homeopati.

Behandling

Tradisjonell medisinsk behandling innebærer bruk av steroider, medikamenter og kirurgi for å fjerne svulsten. Ifølge familydoctor.org, pasienten ofte behandlet med stråling etter operasjonen for å forhindre tumor fra å vokse tilbake. Spør din lege om komplementær medisin i form av homeopati, noe som kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av sykdommen og gi lindring fra noen av sine symptomer. Selv om homøopatiske midler er lett tilgjengelig i helsekostbutikker og på nettet, er det best å bruke dem under omsorg av en lisensiert homeopat. Spør legen din om en henvisning til en naturopathic lege som er spesialist i homeopati eller en homøopatisk spesialist. Noen større medisinske fasiliteter har alternative utøvere i staben eller innenfor deres helsenettet. Hvis ikke, kan en helsekostbutikk kunne gi deg noen navn.

Rettsmidler

Hypofysen er ansvarlig for adrenal funksjon. Når binyrene er stresset på grunn av kronisk sykdom eller stress-indusert forhøyet kortisol, går de inn binyretretthet. Homøopatisk behandling av Cushings sykdom som mål å redusere mengden kortisol som produseres av binyrene. Homøopatiske midler kan brukes til å styrke binyrene og bygge dem opp igjen. Ifølge Alexander Mostovoy, en homøopatisk lege og helse skribent for Canadas Vitality magasin, er homeopatiske medisiner foreskrevet på individuell basis, skreddersydd til dine symptomer. Mostovoy sier flere homeopatiske midler bidra til å forbedre symptomer: den mest brukte er Argentum NITRICUM, Kalium Phosphoricum og Gelsemium.

Effekter

Cushings sykdom symptomer inkluderer svakhet og skjelving. Stressede binyrene kan produsere intermitterende anfall av svakhet i det daglige liv. Til tider kan svakhet være så alvorlig at det hindrer deg i å utføre hverdagslige aktiviteter, som dressing eller løfte et glass vann. Pasienter med dette mønsteret av adrenal dysfunksjon ofte blir irritabel, engstelig og deprimert. Hvis du har disse symptomene, er Argentum NITRICUM anbefalt behandling.

Hvis dine symptomer inkluderer nervøsitet, overfølsomhet og oppstemthet, kan du dra nytte av Kalium Phosphoricum. Pasienter med disse symptomene ofte klager over ikke å kunne håndtere livet. De blir lett skremt, føler ofte en overhengende følelse av undergang, har problemer med hukommelse og kan ha problemer med å konsentrere seg.

Når Cushings sykdom svekker binyrefunksjon til det punktet for å forårsake langsom puls, svake muskler, svimmelhet og tretthet - hvilke pasienter klager ofte er verre i fuktig og kaldt vær - det homeopatiske valget er Gelsemium. Personer med disse symptomene kan være apatisk om sin sykdom og foretrekker isolasjon.

Disse midler understøtte binyrene, forbedre adrenal funksjon og redusere mengden av kortisol frigjøres. Brukes som en integrerende tilnærming til å behandle Cushings sykdom, kan de bidra til å lindre symptomer og hastighet utvinning tid.