Digidexo.com

Former Kasein

Former Kasein


Kasein er et protein som finnes i melk. Ofte er det brukt i matvarer som bindemiddel og er også brukt av kroppsbyggere og fitnessentusiaster en populær kilde til protein for shakes og kosttilskudd. Kasein har ingen ikonisk kostnad, da det er et salt. Kasein skjemaer når melken curdles og surner. Det er en langsom-fordøye protein, noe som betyr at den stadig frigir aminosyrer i blodet, noe som gjør det til et godt etter trening protein.

Mat som inneholder Kasein

Kasein er ofte funnet i meieriprodukter som melk, ost og yoghurt. Ofte vil fitness entusiaster og kroppsbyggere spiser oster som cottage cheese før sengetid for å absorbere de slow-release kvaliteter av kasein og brenne fett under søvn. I motsetning til andre proteiner som myse, soya og kjøtt proteiner, har kasein en varig effekt og holder musklene i utvinningen.

Mindre vanlige Steder å finne Kasein

Overraskende, er kasein også funnet i bearbeidet mat, siden melk tilsetningsstoffer brukes til å lage mange snacks som kjeks, potetgull, kaffe smakstilsetninger og mat med karamell fargelegging. Ingredienser som begynner med prefikset "lact-" ofte indikerer tilstedeværelse av kasein i prosessert mat.

Fast Food og kasein

Fast food selskaper bruker ofte lagt kasein i elementer som boller og pommes frites, som melk-avledet tilsetningsstoffer er billige og enkle å komme over. Siden kasein virker som bindemiddel, er det en rimelig bindemiddel for mange billige lettere mat. Kasein er nå vises på flere og flere fast food elementer som ikke vanligvis ville bli vurdert meieriprodukter.

Kasein i Kjøtt

Mange kurert og bearbeidet kjøtt inneholder kasein grunn av melke avledet tilsetningsstoffer. Kasein brukes både som en emulgator og smakstilsetning tilsetningsstoff i kjøttpålegg. For å unngå kasein eller laktosebaserte produkter i kjøtt, se for melkefrie eller kosher kjøttprodukter.

Ulempene av kasein

Tilstedeværelsen av kasein i nondairy matvarer er spesielt uheldig for de som er laktoseintolerante, som tilsetnings av kasein skjuler laktose i snack matvarer som vanligvis ikke regnes meieriprodukter. Forbrukeren som er laktoseintolerante kan ikke brukes til å unngå nondairy mat og ønsker å skanne ingredienslisten av mange elementer for å unngå skjulte kasein.