Digidexo.com

Hvordan å leve med en opiatavhengighet

Å leve med en opiatavhengighet er en vanskelig oppgave å utføre. Ber om hjelp og lære å takle det er enda vanskeligere. Noen ganger kan det også virke din familie og venner har forlatt deg. Det er visse skritt du kan ta og steder du kan slå til for å få hjelp. Alltid snakke med legen din om råd om risikoen ved opiatavhengighet før du tar noen løpet av handlingen. Bare husk at det er mulig å leve med et opiat avhengighet, uansett hvor vanskelig det virker.

Hvordan å leve med en opiatavhengighet

Hvordan å leve med en opiatavhengighet

•  Innrøm at du har en avhengighet, først til deg selv og deretter til noen andre. Dette er første skritt enhver rusavhengig må ta. Hvis en rusavhengig kan ikke innrømme at hun har et problem med avhengighet, er det ingen måte å hjelpe henne, og ingen måte å leve med avhengighet riktig. Du kan ikke tvinge hjelp på noen som ikke ønsker det.

Spør deg selv hva du vil gjøre om opiatavhengighet. Ønsker du å gå av opiater helt? Ønsker du å gå på et vedlikeholdsprogram hvor du vil ta erstatning medisiner for å behandle avhengighet? Kommer opp med svar på disse spørsmålene er nøkkelen i å leve med en opiatavhengighet.

Snakk med noen, et familiemedlem eller noen andre du stoler på. Snakk om hvordan problemet med opiatavhengighet påvirker deg og hva du tror du vil gjøre med det. Fortell dem om de spørsmålene du spurt deg selv og den avgjørelsen du har kommet til.

Gjør en avtale for å snakke med legen din. Gjør du det vil sementere det faktum du ønsker å få hjelp. Gjør avtale med legen din vil også vise din familie og / eller kjære at du er seriøs om situasjonen.

Gå til avtale og snakke med legen din om opiatavhengighet. Fortell ham hvordan det gjør du føler deg og hva du tror du vil gjøre med det. Fortell ham om de spørsmålene du spurt deg selv og svarene, hvis noen, du kom opp med.

Følg legens råd. Uansett hva beslutningen mellom deg og legen din, er det vanligvis den beste fordi både du og legen din enige om det. Legen din kan sende deg til et behandlingsopplegg på en innleggelse eller poliklinisk basis. Hun kan anbefale langsiktige vedlikeholds medisiner.

Bli en Anonyme Narkomane (NA) gruppe. Se i telefonboken eller på nettet for å finne ut hvor det holde møter i samfunnet. For langtidsbehandling av alle avhengighet, deltar jevnlig i Anonyme Narkomane møter er relevant for din utvinning. Møtende jevnlige møter vil tillate deg å snakke med likesinnede mennesker med samme type avhengighet. Møtende jevnlige møter hjelper også hindre tilbakefall (bruke narkotika igjen etter en periode med å være ren). Hvis du ikke kan fysisk gjøre det til et NA møte, det er online de på alle tider på dagen. NAChatroom.org er et bra sted å finne nettmøter.

Oppfølging med legen din regelmessig, hvis du er på substitusjons medisiner, må du oppsøke lege minst to ganger i måneden eller mer for varigheten av behandlingen. Hvis du er helt fri for opiater, vil du trenger for å holde regelmessige avtaler for andre årsaker som nyre-og lever testing. Når opiater er tatt i en lengre periode, kan det forårsake fysisk skade på disse organene, blant andre.

Hint

  • Opiatavhengighet er en livslang problem og leve med det også. Husk at det kan ta flere prøver å håndtere avhengighet. Det er en stor avtale og krever engasjement og vilje til å holde deg gående gjennom tøffe tider, siden det vil være mange. Noen du stoler på, som en ektefelle eller annet familiemedlem, kan hjelpe deg gjennom en opiatavhengighet. De kan lytte til deg og hjelpe deg å ta tøffe beslutninger. Holder det gående til NA-møter. Folk på møtene kan hjelpe deg gjennom tøffe tider også.
  • Alltid holde avtaler med legen din. Hvis du er på medisiner for å erstatte opiater, er legen din den eneste måten du kan få dem. Hvis medisiner ikke blir tatt på riktig måte, kan de gjøre deg syk og går gjennom tilbaketrekning. Hvis du ikke er på medisiner, du fortsatt trenger å holde avtaler, som legen vil fortsette å overvåke deg for mulige langtidseffekter av opiatavhengighet.