Digidexo.com

Hva er Suboxone behandling?

Suboxone er en appelsin, sekskantet tablett. Den er beregnet for behandling av opiod avhengighet, inkludert heroin, metadon og reseptbelagte smertestillende midler. Pasienter som er interessert i å ta Suboxone må jobbe tett med sin lege for å utvikle en konkret behandlingsplan som omfatter rådgivning. Suboxone har en ubehagelig smak, men det ikke kan svelges; det må bli oppløst i munnen, under tungen. Drikker litt vann på forhånd kan hjelpe Suboxone oppløse raskere.

Process

Buprenorfin, den primære aktive ingrediensen i Suboxone, virker ved å feste seg til de opiod reseptorer i hjernen. Suboxone er en "delvis opiod agonist." Dette betyr at Suboxone skaper en mild følelse av eufori og grenser abstinenssymptomer. Dette reduserer opiod cravings. Hvor lenge pasienten må ta Suboxone varierer fra individ og graden av opiod avhengighet. Trenger å ta Suboxone i flere år er ikke uvanlig.

Induksjon

Begynnelsen av behandlingen kan være vanskelig. Det er nødvendig for pasienten å oppleve tidlige symptomer på tilbaketrekning før du bytter til Suboxone. Dette skyldes høye nivåer av et annet opiod i pasienten kan forstyrre Suboxone, noe som gjør pasienten gå inn i en dårligere stadium av tilbaketrekning. Når pasienten er allerede begynt å føle abstinenssymptomer, vil Suboxone gjøre pasienten føler seg bedre i ca 20 minutter til en time.

Sikkerhetshensyn

En annen ingrediens i Suboxone er nalokson. Nalokson tofter mulig misbruk av Suboxone ved å hindre pasienter fra å injisere den. Hvis en pasient ikke prøve å injisere Suboxone, nalokson fører til at pasienten til å gå inn tilbaketrekking raskt.

Rådgiving

Suboxone behandling krever rådgivning - pasientens lege vil ikke bare skrive en resept og sende pasienten på vei. Pasienter som har alvorlig mishandlede opiods kan i utgangspunktet krever daglig rådgivning. Ellers er ukentlig eller månedlig rådgivning mer vanlig. Rådgivning omfatter gruppe eller individuell terapi, samt fin-tuning riktig dosering av Suboxone for hver pasient.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Suboxone inkluderer abstinenssymptomer, hodepine, søvnløshet, smerter, kvalme og forstoppelse. Suboxone kan også føre til at pasientens blodtrykket å slippe. Pasienten bør la legen hans om han opplever svimmelhet når du står oppreist. Noen av disse symptomene kan oppstå på grunn av tidligere bruk av opiods, før du tar Suboxone. I tillegg vil pasienter oppleve abstinenssymptomer når de er klare til å begynne å få ut av Suboxone. Det er nødvendig å avta Suboxone gradvis å redusere disse symptomer så mye som mulig.