Digidexo.com

Alcoholic Detox Symptomer

Alcoholic Detox Symptomer


En av de mest vanedannende stoffer i vår nasjon er alkohol. Også fordi det er mindre sosiale konsekvenser med alkohol enn andre vanedannende stoffer, mange innser ikke at de har et problem før det er for sent. Imidlertid kan en alkohol avhengighet bli slått. Veien kan være lang og bivirkninger hard, men resultatet er verdt det.

Detox

Svært få mennesker kan slutte alkohol "cold turkey" uten noen form for detox symptomer. Detoxing er prosessen med å kvitte kroppen av alkohol. Over år med alkoholmisbruk, bygger kroppen opp en avhengighet av stoffet. Veldig mye som å bryte en vane, kan detoxing fra alkohol være en grov prosess. Dette er fordi du er frata kroppen for noe den mener er nødvendig for å overleve. Dette kan føre til at kroppen til å gå inn i tilbaketrekning etter at du har kuttet alkohol fra livet ditt. Abstinenssymptomer fra detox kan variere avhengig av personen. Detox symptomer kan være fysisk og psykisk.

Angst

Det vanligste symptomet på en alkohol detox er angst. Dette kan føre til konstant bekymringsfull, skjelving, jumpiness, raske følelsesmessige endringer med liten eller ingen advarsel, tretthet og en generell følelse av irritabilitet. Du kan også oppleve oppsiktsvekkende dårlige drømmer som kan gjøre det vanskelig å sove gjennom natten.

Depresjon

Depresjon kan være en annen bivirkning av en alkohol detox. Dette kan skje for to ulike grunner. Den første grunnen er kjemisk: Din kropp er å ha en hard tid å justere uten alkohol, som kan la dine nevrotransmittere og hormoner ute av sync. Den andre grunnen til at du kan oppleve depresjon i løpet av en detox er å se ditt liv uten alkohol. Alkohol kan dimme over deler av livet ditt og gjøre deg glemme om ulike aspekter av hvem du er. Det er her begrepet "alkoholbriller" eller "ølglass" kommer fra. Du ser alt gjennom et annet lys under påvirkning av alkohol. Når det er borte du ser det virkelige bildet, noe som kan være forstyrrende og deprimerende for mange.

Fysiske symptomer

De fysiske symptomer på et alkohol DETOX kan være den vanskeligste å overvinne. Under detox kan du opplever noen av følgende symptomer: hodepine, kvalme, økt hjertefrekvens, tap av matlyst, oppkast, håndskjelvinger, ufrivillige muskelbevegelser, ekstrem svetting (spesielt i pannen og håndflatene) og søvnløshet.

Alvorlige symptomer

Når noen har drukket store mengder alkohol over lang tid (mer enn 3 år), kan hun oppleve noen alvorlige og skremmende detox symptomer. De med ekstreme alkoholavhengighet kan gå inn i kramper, eller kan ha paranoia-indusert hallusinasjoner. De kan også svart ut i lange perioder. Når du har vært avhengig av alkohol for dette lenge, er det ikke anbefalt å detox på egen hånd. Det er mange detox sentre og rehabiliteringssentre som spesialiserer seg på å skape et trygt og kontrollert miljø for å detox inn. Detoxing fra selv moderate alkoholmisbruk bør bli overvåket av en medisinsk faglig.