Digidexo.com

Acai Berry Tea Helse Fordeler

Acai Berry Tea Helse Fordeler


Acai bær kommer fra acai palmetre (Euterpe oleracea). Acai palmer vokse mellom 45 til 90 meter høye, og er innfødt til Sentral-og Sør-Amerika. Opprinnelig dyrket i hjerter Palm, har bær av dette treet kommer inn i den offentlige bevissthet de siste årene på grunn av sin helsemessige fordeler. Folk leter etter acai kosttilskudd har ulike alternativer, fra frysetørret acai til acai berry te.

Antioksidanter

Acai Berry te er rik på antioksidanter, med nivåer som ligner på de som finnes i blåbær og rødvin, ifølge en Amherst College rapport. Antioksidanter spiller en viktig roll i å utligne effektene av alder i kroppen vår ved å kjempe oksidasjon som ellers ville skade celler. Antioksidanter også støtte et sunt immunsystem, og dermed redusere risikoen for sykdom og sykdom.

Næringsverdi

Acai bær har en rekke vitaminer og andre næringsstoffer som gjør acai berry te bra for deg. Disse inkluderer vitaminene B, C og E, og mineraler som jern og kalsium. I tillegg har acai aminosyrer og omega-3, -6 og -9 fettsyrer. The University of Maryland Medical Center forteller oss at Omega-3 fettsyre er viktig for menneskelig vekst og hjernens funksjoner.

Antocyaner

I 2007, Journal of Agricultural and Food Chemistry presenteres forskning på mørke bær produkter og deres helsebringende programmer, for eksempel acai berry te. Denne forskningen viser at slike frukter har høye nivåer av antocyaniner. Antocyaner bekjempe betennelser og bakterieinfeksjoner.

Andre fordeler

The University of Florida utført studier på acai bær og funnet ut at de har potensial for å bekjempe visse typer kreft, leukemi spesielt. Studien brukte humane kreftcellekulturer. Da gjaldt disse cellene, aktiveres acai selvdestruksjons reaksjon i over 80 prosent av leukemicellene. Dette betyr at acai berry te kan beskytte oss mot kreft.