Digidexo.com

Bivirkninger av Ureparert Lekkasje Hjerte Valve

Bivirkninger av Ureparert Lekkasje Hjerte Valve


Hjerteklaffer kan bli lekk på grunn av medfødte defekter, virus eller narkotikamisbruk. Den lekkende ventil kan føre til en rekke bivirkninger. Ventiler som ikke åpner eller lukker skikkelig kan føre til for mye eller for lite blod som pumpes gjennom hjertet. Mange vet ikke at de har en lekk hjerteklaff til symptomene innhente dem, og de blir tvunget til å søke medisinsk hjelp.

Fakta

Det menneskelige hjertet har fire ventiler - mitralklaffen, Trikuspidalklaff, den pulmonal ventilen og aortaklaffen - og hver spiller en avgjørende rolle i helsen til hjertet. Hvis en av ventilene blir syke eller svekket, kan det føre til at ventilen blir utett, noe som kan føre til komplikasjoner, bivirkninger og alvorlig sykdom. Hjerteklaff erstatninger blir stadig mer vanlig. The Mayo Clinic nettsiden rapporterer at deres kirurger erstatte ca 1400 hjerteklaffer hvert år.

Betydningen av bivirkninger

The American Heart Association rapporterer at personer med hjerteklaffsykdom kan ha en redusert livskvalitet. Symptomene at en pasient lider kan forlate dem slitne, noe som gjør gjøre normale aktiviteter som de en gang likte vanskeligere. De kan også ha en reduksjon i lungefunksjoner, noe som kan føre til et behov for oksygen, og kan føre til en pasient å bli enda mer begrenset til hjemmet. Som symptomene forverres så gjør pasientens generelle helse.

Alvorlighetsgrad av bivirkninger

Bivirkninger fra en lekker hjerteklaff kan være ganske alvorlig. Ifølge Mayo Clinic, kan disse inkluderer utvidelse av hjertet, tretthet, problemer med å puste, hoste (når du ligger nede eller om natten), hovne føtter og ankler, hjerte knurrer, overdreven vannlating, brystsmerter eller tetthet, og følelse av å besvime eller svimmel .

Årsaker til bivirkninger

Symptomer på utette hjerteklaffer kan være forårsaket av blod sikkerhetskopiering eller av for mye blod kommer inn i hjertekamrene. Hjertet kan bli forstørret og lungeproblemer kan presentere. Hvis lekk ventil er alvorlig hoppet av, kan det være problemer med hjertet å pumpe nok blod gjennom kroppen. På dette punktet, kan pasienten oppleve enda flere bivirkninger, som for eksempel hovne lemmer eller blå lepper, fingre eller tær.

Identifikasjon

Bestemme at de symptomene du opplever er forårsaket av hjerte ventil skade kan være en langvarig prosess. Mange forskjellige tester brukes for å fastslå dette. Disse testene kan omfatte bryst røntgen, blodprøver, EKG, Holter monitor, ekkokardiogram, transesopheogeal ekkokardiogram, treningstester, elektrofysiologi og hjertekateterisering.

Behandling

The Mayo Clinic rapporterer at det er mange forskjellige behandlinger som tilbys for symptomene på en lekk hjerteklaff. Medisiner som Lasix (furosemid) kan brukes til å hjelpe med hevelse og pustevansker på grunn av væskeretensjon. Andre medikamenter, slik som antikoagulanter, kan brukes for å hindre blodkoagulering og risiko for slag eller embolier. Medikamenter kan også bli brukt for å forsøke å behandle atrieflimmer som noen ganger resulterer. I andre situasjoner kan symptomene være så alvorlig at operasjon er nødvendig å reparere eller erstatte den opprinnelige ventilen.